in ,

Thodex vurguncusu ile fotoğrafı çıkan Süleyman Soylu: “Tanımıyorum”

Bundan önceki pek çok kriminal vakada olduğu gibi, Thodex vakasında da suçlamaların odağındaki ismin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla fotoğrafları çıktı

İlgili şahıs Faruk Fatih Özer’i tanımıyorum. Bir yakınımız vasıtasıyla 23 Aralık 2019’da, yazılımcı gençlere verdiğimiz randevuya eklemlenerek gelmiştir. Randevu listesinde ismi mevcut değildir ve sadece fotoğraf çekimi esnasında odaya alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. — Süleyman Soylu | Maske? Mesafe↔️ Temizlik? (@suleymansoylu) April 22, 2021

391 bin kişiye ait 2 milyar dolarlık varlığı kaçırdığı iddia edilen kripto para platformu Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in de Süleyman Soylu’yla fotoğrafları çıktı.

Özer, Merkez Bankası’nın 30 Nisan’da yürürlüğe girecek olan ve kripto paralarla doğrudan ya da dolaylı ödeme yapılmasını yasaklayan düzenlemesinin ardından 19 Nisan’da yurtdışına çıkmıştı.

İddialar 391 bin kişinin işlem yaptığı Thodex platformunun kurucusu Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolarlık kripto parayı da kaçırdığı yönünde. Özer iddiaları reddediyor ancak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı halihazırda soruşturma başlatmış durumda.

Soylu fotoğraf çektiriyor ama tanımıyor

Öte yandan bundan önceki pek çok kriminal vakada olduğu gibi, Thodex vakasında da suçlamaların odağındaki ismin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla fotoğrafları çıktı.

Twitter hesabından açıklama yapan Soylu ise Özer’i tanımadığını fotoğraf çektirirken odaya aldığını savundu.

sendika.org

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

35 Jahre Tschernobyl

Stark ausgebautes Griechenlandprogramm zum Saisonstart