in ,

The Den: Burgundian misafirperverliği uluslararası hayranlıkla buluşuyor

4 yıldızlı Hotel The Den, Den Bosch, Hollanda’nın gözde mekanı

Modern ve popüler "Het Paleiskwartier" bölgesinde yer alan 4 yıldızlı otel, "De Paleisbrug" yaya köprüsüne bağlanmaktadır. (Foto: The Den)

– Popüler Het Paleiskwartier semtinde yer almaktadır

– Şehrin tarihi kanallarından ilham alan şık tasarım

– Duravit vitrifiyeli lüks banyolar

– Architec serisinden klozetler, Foster’dan tezgah üstü lavabolar ve C.1 serisinden musluk ve duşlar

Hollanda’nın tarihi surlarla çevrili Den Bosch kentinin ortasında, bir yıl önce yeni bir sıcak nokta açıldı: Bir Tribute Portfolio Oteli olan The Den, 160 odasıyla bugüne kadar şehirdeki en büyük otel olma özelliğini taşıyor. Modern ve popüler „Het Paleiskwartier“ bölgesinde yer alan 4 yıldızlı otel, „De Paleisbrug“ yaya köprüsüyle bağlantılıdır – otel konukları böylece doğrudan şehir merkezine yürüyebilir. „Hotel The Den yerel kültür ile uluslararası cazibeyi bir araya getiriyor“ diyen The Den’in genel müdürü şöyle devam ediyor: „Tarihi müstahkem şehri onurlandırmak ve yerel Burgonya yaşam tarzını benimsemek istiyoruz. Ayrıca Den Bosch’a yeni bir konsept getirmek istiyoruz; uluslararası gezginleri bu cazip şehre çekecek modern ve dünyevi bir konsept.“ Yaşam tarzı oteli konuklarına cazip odalar, şık toplantı salonları, son teknoloji fitness merkezi „The Movement „ın yanı sıra canlı restoranlar ve davetkâr barlar sunuyor. Özel bir vurgu ise 9. katta muhteşem bir gökyüzü barına sahip bir çatı restoranı olan „Current Rooftop Restaurant & Bar“.

Den Bosch’a Övgü

The Den, modern ve uyumlu bir tasarım konsepti oluşturmak için birlikte çalışan mülk sahibi, Build to Built, HDVL Designmakers, HIP Studio ve HomrisB8 arasındaki başarılı bir işbirliğinin sonucudur. Otelin şık ve modern tasarımı, adının yanı sıra Den Bosch’un ünlü olduğu tarihi kanallara bir övgü niteliğindedir. Organik şekiller ve akıcı çizgiler yinelenen tasarım unsurlarıdır. Şehrin kanallarından ve kanallardan akan sudan esinlenilerek, otelin tasarım unsurlarıyla uyumlu olması için maviler ve yeşillerden oluşan zarif bir renk paleti seçilmiştir. Hem ortak alanlarda hem de şık oda ve süitlerde renkler ve şekiller kusursuz bir şekilde harmanlanmış ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Bu, işçiliğe ve yüksek kaliteli malzeme seçimine de yansımıştır. Örneğin, zarif tasarımlı banyolar ve genel WC alanları Duravit’in kalitesine ve modern tasarımına güvenmektedir.

Konfor vahaları

Uzun bir günün ardından, yaşam tarzı otelinin modern ve tam donanımlı odalarında arzulanan hiçbir şey kalmaz: Davetkar kral yataklara sahip odalar gerçek bir konfor ve rahatlama vahası sunmaktadır. Büyük pencere cephelerinden şehrin ve çevredeki doğa koruma alanı „Bossche Broek „un nefes kesici manzarasını sunan junior süitler mutlak bir vurgudur. Şık bir şekilde döşenmiş odalara uygun olarak, banyolar Duravit’in yüksek kaliteli sıhhi seramikleriyle donatılmıştır. Architec serisinden klozetler, Foster’dan tezgah üstü lavabolar ve C.1 serisinden musluk ve duşlar banyoların ambiyansına mükemmel uyum sağlıyor. Özellikle C.1 armatür ve yumuşak kıvrımlara sahip oval Foster tezgah üstü lavabo, geometrik banyo mobilyalarıyla birlikte ilginç ve zıt bir genel resim oluşturuyor ve böylece 4 yıldızlı otelin genel konseptine sorunsuz bir şekilde uyuyor.

Foto: The Den

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Sie gestand, dass sie sexuell belästigt wurde: „Es wird nicht funktionieren, wenn du nicht mit dem oder jenem ins Bett gehst“

Ein Wald in Kilis soll die Hoffnung stärken