in ,

Melisa Döngel yeni dizi projesi için imaj değişikliğine gitti

Ünlüler

Aşk Mantık İntikam dizisinin kadrosundan ayrıldıktan sonra sarışın olan Melisa Döngel saçlarını yeniden koyu renge boyattı.

Aşk Mantık İntikam dizisindeki Çağla karakteriyle ve Sen Çal Kapımı dizisindeki Ceren rolüyle hafızalara kazınan 23 yaşındaki oyuncu Melisa Döngel yeni rolü için imaj değiştirdi. Aşk Mantık İntikam dizisinin kadrosundan ayrıldıktan sonra sarışın olan Melisa Döngel saçlarını yeniden koyu renge boyattı.

Kısa süre önce Aşk Mantık İntikam dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve şimdilerde Kusursuz Kiracı dizisiyle yeniden ekranlara dönen genç oyuncu Melisa Döngel, diziden ayrıldıktan hemen sonra imajında değişikliğe gitmiş ve saçlarını sarı renge boyatmıştı. Melisa Döngel, yeni projesi için imaj değiştirdi.

SARI SAÇLARINA VEDA ETTİ

Güzel oyuncu Melisa Döngel’in son halini görenler ise şaştı kaldı. Döngel’in yeni tarzı sonrası hayranları ikiye bölündü. Döngel’in son halini beğenen kadar beğenmeyenler de oldu.

Oyunculuk kariyerine 15 yaşındayken Arka Sokaklar dizisinde başlayan Melisa Döngel, Aşk Mantık İntikam ve Sen Çal Kapımı gibi çok izlenen dizilerde yer aldı. Son olarak Kusursuz Kiracı dizisiyle ekrana dönen Melisa Döngel yeni projesi için imaj tazeledi. Sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla da dikkat çeken Döngel sarışın tarzına veda etti.

Süper Haber

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

BEL FITIĞI HAKKINDA DOĞRU SANILAN 9 YANLIŞ BİLGİ!

UN-Klimakonferenz COP27