in ,

Bir ayı ile bir insan arasındaki sıra dışı dostluk: “Usta ile Ayı”

Kitap

John Yeoman’ın efsane kitabı Usta ile Ayı, yeni baskısıyla hep kitap’ta!

hep kitap, John Yeoman’ın çok sevilen kitabı Usta ile Ayı’yı yeniden okurlarla buluşturuyor. Ünlü karikatürist Quentin Blake’in eşsiz resimlemesiyle, bir ayı ve bir insanın beklenmedik şekilde gelişen dostluğunun hikâyesi Usta ile Ayı, hep kitap logosuyla 7 Ekim tarihinde raflarda yerini alacak.

John Yeoman’ın yazıp Quentin Blake’in resimlediği ve ilk olarak 2015 yılında hayykitap etiketiyle yayımlanan Usta ile Ayı, yeni baskısıyla hep kitap’ta!

Kitap, insanlardan uzakta yaşayan bir usta ve sakarlığı sebebiyle arkadaşsız kalmış bir ayının ilginç ve bir o kadar da komik hikâyesini anlatıyor.

“Usta, Ayı’nın öğrencisi olmasından çok mutluydu. Hem de onu eğitmek gibi zorlu bir iş çok heyecan vericiydi.”

Doğru, bu zorlu bir işti çünkü Ayı her söylenileni düşünmeden uygulamaya koyuyordu. Örneğin ateşe su konulması söylendiğinde, denileni yaptı; sonuçta kimse ona suyu önce çaydanlığa koyması gerektiğinden bahsetmemişti! 

Öte yandan Ayı kimi konularda Usta’dan daha başarılıydı, mesela balıkçılık. Neden balığı pençeyle yakalamak bu kadar kolayken Usta, misinalar ve olta iğneleriyle işi bunca zorlaştırıyordu ki?

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Außenhandelsdefizit vervierfacht sich in einem Jahr

Das Zeitalter der „Instant Fashion“ mit Wissenschaft und Technologie