in ,

Güney Almanya’nın en tanınmış şarap fuarı yeniden başlıyor

FORUM VINI 2022

Forum Vini nihayet geri döndü ve 4 - 6 Kasım 2022 tarihleri arasında yepyeni bir yerde - MTC Center Münih'te gerçekleşecek!

Gün ışığı alan aydınlık salonlar, iyi ulaşım bağlantıları ve ücretsiz otopark, Güney Almanya’nın en önemli şarap fuarını ziyaret edenlerin Kasım ayının ilk hafta sonunda dört gözle bekleyebilecekleri şeylerden sadece birkaçı. Forum Vini bir kez daha yaklaşık 150 katılımcı ile şarap ve şarküteri dünyasının tüm çeşitliliğini sergileyecek ve tüm şarap severler ve şarap uzmanları için çeşitli bir program sunuyor.

Kült etkinlik, ünlü Côtes du Rhône veya en iyi Frankonya şarapları gibi heyecan verici ustalık sınıflarının yanı sıra Weinwelt Lounge’daki keyifli sohbetlerle de destekleniyor. „Weinwelt“ dergisinin genel yayın yönetmeni Ilka Lindemann ve „Sommelier“ dergisinin editörü Christoph Nicklas gibi şarap uzmanları, „Şarap hakkında her zaman bilmek istediğiniz ama sormaya cesaret edemediğiniz şeyler“ formatındaki soruları yanıtlamak üzere hazır bulunacaklar.

Diğer çeşitli tadımlarda, duyusal beceriler ve kör tadımlar özel olarak eğitilir ve hangi şarabın peynirle ve hatta – evet, bu doğru – hangi müzikle gerçekten gittiğini açıklayan pratik testler yapılır.

Almanya ve Avusturya’nın en iyi şarap yetiştiren bölgelerinden şarap üreticilerinin yanı sıra Fransa, İspanya, İtalya, Yunanistan, Slovenya, Hırvatistan, Lüksemburg ve denizaşırı ülkelerden birçok üreticinin şaraplarını özgürce tadabilir ve tat alma duyunuzu eğitebilirsiniz.

Sadece Alman kırmızı şarapları için resmi olarak tanınan tek yarışma! Pinot Noir, Lemberger, yerli ve uluslararası üzüm çeşitlerinin çeşitli kategorilerinde neler olduğunu ve hangi Alman kırmızı şarap üreticilerinin birkaç tur tadımdan sonra podyuma çıktığını yerinde canlı olarak deneyimleyebilirsiniz. Ödül töreninin ardından ziyaretçiler ödüllü şarapları tatma fırsatı bulacak.

Foto: Meininger Verlag GmbH

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

„Egal, wer vorbeikommt, das Aussehen des Cemevi darf nicht verändert werden.2

LENFOMA BİRÇOK HASTALIĞI TAKLİT EDEBİLİYOR