in ,

Süper Lig’de 9. hafta heyecanı Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçıyla başlıyor

Süper Lig

Süper Lig'de 9. hafta Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçıyla başlıyor

Milli ara sonra Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor… 9. haftanın açılış maçında Medipol Başakşehir ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Sakatlık kabusundan kurtulan Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk yarışında kayıp yaşamak istemiyor. Başakşehir ise yeni hocasıyla 3 puanla başlamak istiyor.

Süper Lig’de 9. hafta Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçıyla başlıyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Zorlu mücadelenin hakemi Atilla Karaoğlan.

Milli araya 2-1’lik Sivasspor galibiyetiyle giren Beşiktaş’ta sakatlık kabusu sona erdi. Pek çok oyuncusuna kavuşan Siyah-Beyazlılar, 21 günde oynayacağı 6 zorlu maçın ilkine Başakşehir deplasmanında çıkıyor…
SERGEN YALÇIN CEZALI

Ligdeki 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgiyle 17 puan toplayan Sergen Yalçın’ın takımı, 8. haftaya 3. sırada girmişti. Takımda Georges-Kevin N’Koudou, Mehmet Topal, Kenan Karaman ve Fabrice N’sakala hala sakat… Boşnak yıldız Miralem Pjanic ise bu akşam riske edilmeyecek.

Öte yandan, Sivasspor maçında kırmızı kart gören ve PFDK’Dan 1 maç ceza alan Sergen Yalçın bu maçta kulübede olamayacak.

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caiçara, Epureanu, Ndayishimiye, Lima, Mahmut, Berkay, Chadli, Deniz, Visca, Okaka

Beşiktaş: Mert, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, Güven, Batshuayi

EMRE BELÖZOĞLU’NUN İLK SINAVI

8 maçın 5’ini kaybeden ve teknik direktör Aykut Kocaman’la yollarını ayıran Başakşehir’de yeni hoca Emre Belözoğlu ilk sınavını Beşiktaş karşısında verecek.

İki takım bugüne kadar 29 kez karşı karşıya geldi. Taraflar 8’er galibiyet elde ederken 13 maç berabere bitti. Beşiktaş geçen sezon rakibini 3 kez aynı skorla yendi: 3-2.

Beşiktaş, geçen sezon öncesinde rakibiyle yaptığı son 9 maçta sadece 2 kez kazanabilirken, bu şansızlığını 2020-2021’de kırmayı başardı. Siyah-beyazlılar, söz konusu 9 maçtaki 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetin ardından üst üste 3 maçtan üstünlükle ayrıldı.

Süper Haber

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Normungsarbeit ist Umweltschutz

NABU launcht Bird-O-Mat zur Wahl des Vogel des Jahres 2022