in ,

 1382 Son Mermi

Kitap

OKURLARA REHBER NİTELİĞİNDE BİR KİTAP

Galatasaray Lisesi ve Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu Hakan Sinangil’in 1995-1996 yıllarında Güneydoğu’da asteğmen olarak askerlik yaptığı dönemde biriktirdiği ve asla unutamadığı acı-tatlı hatıralarını kaleme aldığı ‘1382 Son Mermi’ ile edebiyat kariyerine adım attı.

Yaşadığı zorluklara rağmen hayata tutunma mücadelesini okurlarına aktaran yazar Hakan Sinangil, 1382 Son Mermi kitabının yaşamın kendisiyle ilgili olduğunun altını çiziyor. Kitap okurlara; kendi yaşamlarında da uygulayabilecekleri pek çok arınma, olumlu düşünme, korkuyu-endişeyi pozitif enerjiye çevirme, sayısız iç benlikleriyle temas etme, sabırla dinleme, yatıştırma ve sonuçta üst akıl benliğin liderliğinde düşünceyi rasyonel davranışa çevirme dâhil pek çok insancıl tecrübe aktarıyor.

Mesleki hayatına turist rehberliği ile başlayan ardından bankacılık sektöründe on beş yıl boyunca hizmet veren Hakan Sinangil, 2014 yılından beri kendi gıda şirketinde faaliyet gösteriyor, aynı zamanda danışmanlık ve mentorluk hizmetleri sunmaya da devam ediyor.

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Gefährlicher Sekundenschlaf am Steuer

Dentsu Creative Türkiye Genel Müdürü Tuna Öngü Oldu