in ,

Chromas by Başak Doğan Sezonun İlk Konserini Zorlu PSM’de Gerçekleştiriyor!

Konser

2015’te şef Başak Doğan tarafından kurulan Chromas’ın Latince kelime anlamı “renkler”.

Yenilikçi metodlarıyla tanınan çağdaş koro şefi Başak Doğan’ın yönetimindeki Chromas, özlenen konserlerine geri dönüyor. Yeni sezonun ilk konseri özel konuk Fuat Güner eşliğinde, 25 Ekim’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde gerçekleşiyor. 

Geçtiğimiz sezon uluslararası ve ülkemizdeki koro dünyasında özgün ve yenilikçi tarzıyla dikkati çeken Başak Doğan yönetiminde sahne alacak Chromas, ışık ve ses tasarımını yine bir bütün olarak kullandığı konserinde müzikal anlamda sürprizlerin yanı sıra müziğinin en önemli isimlerinden Fuat Güner’i konuk ediyor.

İyi Gün Dostlarım, Fix You, Dere Kenarında Taş Ben Olaydım gibi sevilen şarkıların yorumlarıyla tanınan, uluslararası alanda özgün tarzıyla öne çıkan Chromas, koro şefi Başak Doğan yönetiminde dinleyicisine yepyeni bir bütünsel bir deneyim yaşatacak.  Önümüzdeki yıl onuncu yılını kutlamaya hazırlanan çok sesli koro bugüne kadar Tarkan ve Mercan Dede’den Bobby McFerrin’a, Duygu Soylu’dan Evrencan Gündüz’e ve Korhan Futacı’ya, pek çok isimle ortak projeye imza attı. 25 Ekim’deki Zorlu PSM konserinde Chromas, geleneksel hale gelen ve seyirci ile birlikte doğaçlama şarkılar söylediği interaktif – Vocal Painting – bölümünü bir adım öteye taşıyacak sürprizlere de hazırlanıyor. Bu konsere özel bu esnada salon içinde ilk defa 120 kişilik koro seyirciye eşlik edecek. Chromas by Başak Doğan 25 Ekim akşamı Fuat Güner’in konuk olduğu sezonun ilk konserini Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde gerçekleştiriyor.

2015’te şef Başak Doğan tarafından kurulan Chromas’ın Latince kelime anlamı “renkler”. Çeşitli şehirlerden, geçmişlerden, farklı kesimlerden ve mesleklerden koristlerin oluşturduğu Chromas’ın her üyesi kendine has bir rengi temsil ediyor. Bu çeşitliliği repertuvarına da yansıtan Chromas, modern cazdan folk düzenlemelerine kadar uzanan geniş bir yelpaze ile çeşitli dilleri ve tarzları bir araya getiriyor. Çok sesli çağdaş müziği ülkemizde pop müziğe uyarlayan ve popülerleşmesini sağlamada en büyük etkin olan MFÖ’nün kurucularından Fuat Güner konsere konuk olacak ve koro ile çok sesli düzenlemesi yapılan iki özel parça seslendirecek. Konserde aynı zamanda Vokal Akademi Pop & Caz Korosu da bir performans sergileyecek.

What do you think?

1.5k Points
Upvote Downvote

Women Automotive Awards 2024: Alan Johnson mit Allyship Award geehrt

TAG Heuer Galataport İstanbul Butiğinde Efsanevi Formula 1 Simülasyon Deneyimi