in , ,

“Ata Demirer Gazinosu” Yeni Sezona Kapalı Gişe Başladı

Gösteri

Türkiye’nin en sevilen komedyenlerinden Ata Demirer, ilgiyle takip edilen gösterisi “Ata Demirer Gazinosu” ile iki gece boyunca Zorlu PSM’de izleyicilerle buluşarak sezonu açtı.

Zorlu PSM ve BKM iş birliğiyle sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde devam edecek muhteşem gösterinin yeni sezondaki ilk iki performansı 5 bine yakın izleyicinin katılımıyla kapalı gişe olarak gerçekleşti. Ata Demirer Gazinosu’nun 16 ve 19 Ekim tarihli sınırlı sayıdaki biletleri satışta.

Ata Demirer’in Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu hikayeleriyle eğlenceyi sahneye taşıdığı gösterisi Ata Demirer Gazinosu, 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirdiği yeni sezon gösterileri ile Zorlu PSM’de sezonunu açtı. 

Senelerdir izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle devam eden, Ata Demirer’in komedi gazinosu formatını sahnelere taşıyan gösterisi “Ata Demirer Gazinosu” hem nostalji severler hem de gülmek isteyen binlerce izleyiciye Zorlu PSM’de iki gece üst üste eğlenceli bir akşam yaşattı. 

Ata Demirer’in güçlü sahne performansına usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestranın eşlik ettiği ‘Ata Demirer Gazinosu’nun, 16 ve 19 Ekim tarihindeki biletleri satışta!

Ata Demirer Gazinosu Zorlu PSM ve BKM işbirliği ile sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde devam edecek.

What do you think?

1.5k Points
Upvote Downvote

Deutsche Post bietet Postident für nora Notruf-App der Bundesländer

Süleyman Deveci: „Wir haben nicht nur einen, sondern mehrere Steine in den See geworfen. Die Wellen werden jedes Jahr größer und größer.“