in ,

„Yeniden Giyilmek İçin Doğan İkonlar“

Koleksiyon

Lee Sonbahar/Kış 2024-25 Koleksiyonu

Konfor ve işlevselliği mirasının bir parçası kabul eden Lee, Sonbahar/Kış 2024-25 sezonunda da fonksiyonel şıklığı benimsiyor. İkonik silüetleri sürdürülebilir bir anlayışla yenileyen Lee, Sonbahar/Kış 2024-25 Erkek koleksiyonu, gardıroplarda uzun yıllar yerini koruyacak zamansız tasarımlar sunuyor. 

135 yılı aşkın süredir denim dünyasında standartları belirleyen Lee, Sonbahar/Kış 2024-25 sezonunda konfor ve zamansızlık vurgusuyla ikonik silüetler yaratıyor. “Yeniden Giyilmek İçin Doğan İkonlar” kampanyası kapsamında efsanevi ve vazgeçilmez parçalarını trendlerle birleştiren Lee, “oyunu devam ettirme” düşüncesini yeni koleksiyonunun merkezine konumlandırıyor. Rahatlık ve kullanışlılık unsurları, Lee standartlarının özünü modern çağa uyarlıyor.

Zamansız Güven, Mükemmel Konfor 

DNA’sının belkemiği niteliğindeki “workwear” stilinin klasikleşmiş ürünlerini Sonbahar/Kış 2024-25 Erkek koleksiyonuna taşıyan Lee, mirasına dair detayları modern sokak giyimiyle harmanlıyor. Büyük cepli ve yakası fitilli ceketler, camel ile bejin en orijinal tonlarıyla göz dolduran büyük cepli overshirt’ler ve her hava koşuluna uygun çok işlevli yelekler, gardıropların demirbaşlarını oluşturuyor.

Siyah ve antrasit odağında şekillenen “Stay Black” teması, siyah jean’ler, koyu renk oduncu gömlekler, sweatshirt ve trikoları barındırıyor. Yeşilin en etkileyici tonları, gençlerin zevklerine hitap eden “Military” serisinde hayat buluyor. Tarçın rengi fitilli gömleklerin başrol oynadığı seride, sweatshirt ve puffer montlar rahat kalıplara sahip jogger pantolonlarla tamamlanıyor.

Lee’nin jean ve sokak giyimindeki uzmanlığı, uzun ömürlü basic tasarımların dayanıklılığında da kendini gösteriyor. Klasik ceketlerle bir araya gelen kalın yakalı düz tişört ve sweatshirt’ler, her döneme iz bırakarak yıllara meydan okuyor.

Lee Hakkında:

H.D LEE tarafından kurulmuştur. Yaklaşık 130 yıldır ihtiyaca yönelik tasarım ve işçiliği, hareketten ilham alan yenilikleri, çok yönlü tasarım ve mükemmel fit uzmanlığı ile gelecek nesillere ve geleceğin efsanelerine ilham vermeye devam edecek. 

Karma Mağaza Yayıncılık Hakkında:

Karma Marka Mağazacılık Ticaret A.Ş. çatısı altında, global ve lokal markaları barındıran üretim, dağıtım, pazarlama ve perakende şirketi olarak 2020 yılında kurulmuştur. Portföyüne ilk dahil ettiği markalar efsane Lee ve ikonik Wrangler denim markalarıdır. Karma, yüksek kalitede üretim standartları ile, insanların iyi görünmesi ve üstlerine mükemmel uyan kaliteli ürünlerle kendilerine güven duymasını, özgür hissederek kendilerini ifade etmesini amaçlamaktadır. Karma iş modeli, endüstride, sınıfındaki en iyi üreticilerle, etik üretim kuralları içerisinde çalışarak, pazarındaki lider markalardan olmak üzere oluşturulmuştur. Uzun vadeli büyüme hedefleri doğrultusunda paydaşları ve iş ortaklarının yanı sıra tüm üreticilerinin belirli üretim standartlarını yerine getirmesini kontrol ederek müşterilerine ve çevreye karşı sorumluluklarını yerine getirmeyi hedeflemektedir.

What do you think?

1.9k Points
Upvote Downvote

Sabri Ülker Bilim Ödülü’nü Kök Hücre Biyolojisi alanında çığır açan araştırmalarıyla Dr. Aydan Bulut Karslıoğlu kazandı

Minister Mansoori: Alle Hebel in Bewegung setzen, um Bauen effizienter und kostengünstiger zu machen