in ,

URBAN CARE İLE GENÇLER HAYALLERİNE BİR ADIM DAHA YAKIN! 

URBAN Care Young Talent Platformu

Eğitim süreçlerini tamamlayan genç yetenekler, dans dünyasında güçlü adımlar atarak kariyerlerinde önemli bir mesafe katettiler.

URBAN Care’in Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği ile hayata geçirdiği URBAN Care Young Talent Platformu’nun, genç yetenekleri desteklemeye yönelik gerçekleştirdiği burs programı başarıyla tamamladı. Proje kapsamında Avrupa’nın önde gelen okullarında yaz yetenek programlarına katılan 45 öğrenci, eğitim süreçlerini başarıyla bitirerek hayallerine bir adım daha yaklaştı.

URBAN Care’in gençlere ve kadınlara hayallerini gerçekleştirmeleri için destek vermek amacıyla hayata geçirdiği URBAN Care Young Talent Platformu (UYTP), ilk yılını geride bıraktı. URBAN Care Young Talent Platform, ilk senesinde „dansta fırsat eşitliği“ sağlamaya odaklanarak genç yeteneklere uluslararası eğitim fırsatları sundu. Dans alanında yetenekli gençlerin profesyonel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefleyen bu projeyle, öğrencilerin hem yeteneklerini geliştirmeleri hem de uluslararası düzeyde eğitim deneyimi kazanmalarını sağladı. Eğitim süreçlerini tamamlayan genç yetenekler, dans dünyasında güçlü adımlar atarak kariyerlerinde önemli bir mesafe katettiler.

Selen Kozmetik CEO’su Selen Yorgun Tavit projeyle ilgili şu sözleri paylaştı: “URBAN Care olarak genç yetenekleri desteklemek, onlara kariyerlerinde başarılı olabilmeleri için gerekli fırsatları sunmak bizim için büyük bir mutluluk. Hayatın her alanında olduğu gibi, sanatın ve özellikle dansın gücüne inanıyoruz. Gençlerin, potansiyellerini fark etmeleri için fırsatlar yaratmak, markamızın sosyal sorumluluk anlayışının bir parçası. Bu projeyle sadece bireysel gelişimlerine değil, aynı zamanda onların gelecekteki başarılarına da katkıda bulunuyoruz. Öğrencilerimizin kazandıkları bu deneyimle sanat dünyasında büyük adımlar atacağına inancım tam. Onları her adımda desteklemeye devam edeceğiz.”

URBAN Care Young Talent Platformu, gelecekte de genç yetenekleri ve kadınları desteklemeye devam ederek, sanatta fırsat eşitliği sağlamayı amaçlıyor.

What do you think?

1.5k Points
Upvote Downvote

Georg Baselitz: Son On Yıl sergisi, Sakıp Sabancı Müzesi’nde açıldı

„Der Jugend- und Spielerschutz ist essentiell”