in ,

Eker Süt Ürünleri ailesi, Depo Çalışanları Günü’nü kutladı

Depo Çalışanları Günü

Eker ürünlerinin tüketicilerle buluşmasında büyük emeği olan depo çalışanlarına armağan edilen özel gün coşkuyla kutlandı.

Eker Süt Ürünleri, faaliyet gösterdiği 46 bölgede eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği Depo Çalışanları Günü’nde tüm yönetim kadrosu ve ekibiyle depo çalışanlarına destek verdi. Eker ürünlerinin tüketicilerle buluşmasında büyük emeği olan depo çalışanlarına armağan edilen özel gün coşkuyla kutlandı.

Eker Süt Ürünleri, 2019 yılından bu yana düzenlediği Plasiyer Günü’nün ardından çalışanlarına verdiği desteği büyütmek için Depo Çalışanları Günü’nü kutlamaya başladı. 11 Eylül Çarşamba günü Türkiye’deki 46 bölgede eşzamanlı olarak kutlanan özel günde, tüm yönetim ekibi ve çalışanlar depolarda görev yapan personele yardımcı olarak dayanışma gösterdi. Şirkete sundukları katkının ve gösterdikleri emeğin özel bir günle kutlanmasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren depo çalışanları, Eker ailesine teşekkür etti. 

“İyi depo ekibi olan bölgelerimiz sürdürülebilir şekilde sürekli büyümeyi başarabiliyor”  

“Eker Depo Personeli Günü” hakkında bir değerlendirme yapan Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, şunları söyledi: „Depolarımız, 24 saat 365 gün hizmet veren, giren ve çıkan ürünlerle şirketimizin en hareketli alanlarını oluşturuyor. Bu alanların doğru takip edilmesi, işimizin sorunsuz yürümesi için kritik önem taşıyor. Aynı şekilde müşterinin ihtiyacını eksiksiz ve zamanında karşılamak için stoğu iyi yönetmenin, müşteri memnuniyeti ve satışı sağlamanın ön koşulu olduğunu biliyoruz. Görüyoruz ki, iyi depo ekibi olan bölgelerimiz sürdürülebilir şekilde sürekli büyümeyi başarabiliyor. Ürün ve depo hareketi olmadan ne satış ne müşteri olur. Depolarımızda her hava koşulunda çalışarak araçlarımızı gece gündüz demeden kusursuz yükleyen ve takip eden tüm depo ekibimize emekleri için teşekkür ederim. Bu özel günde depo çalışanlarımızın yanında yer alarak onlara destek oluyoruz.”

What do you think?

2.4k Points
Upvote Downvote

İstanbul Modern’in Artistik Direktörü Çelenk Bafra

Prof. Dr. Volker Nürnberg mit neuesten Erkenntnissen zum Post-Holiday-Syndrom