in ,

MOBİL UYGULAMALARIN BÜYÜME ORTAĞI: MARS STUDIOS

İnovasyon

Mars Studios CEO’su Destan Keskinkılıç

Dijital dünyada markaların hikayelerini güçlü bir şekilde anlatabilmeleri için yaratıcı çözümler sunan Mars Studios, inovasyon ve yapay zekayı bir araya getirerek sınırları zorluyor.

Mobil uygulamaların gelirini artırmayı hedefleyen; özelleştirilmiş büyüme stratejileri, performans pazarlaması ve yapay zeka destekli kişiselleştirilmiş çözüm önerileri sunan Mars Studios, yüksek bütçeler harcamadan daha fazla dönüşüm elde edilmesini sağlıyor.

Sundukları büyüme stratejileri ve performans pazarlaması gibi hizmetlerle müşterilerine 3 kat daha fazla dönüşüm oranı ve aynı pazarlama bütçesiyle yüzde 60’a varan gelir artışı sağladıklarının altını çizen Mars Studios CEO’su Destan Keskinkılıç: ‘İçeride kendi mobil uygulamaları olan, aynı zamanda yurt dışında birçok müşteriye, mobil uygulamalarına growth ve marketing desteği veren bir şirketiz. Hem B2B hem de B2C’de varız. Bunun için çok deneyimli bir ekip kurduk. Şu an yaklaşık 10 ayrı ülkede, farklı müşterilerin mobil uygulamalarını dokunuyoruz.

Mars Studios’u diğer şirketlerden ayıran en önemli özellik, ekibin mobil uygulama alanında çok tecrübeli olması. Çünkü, çok fazla mobil uygulama gördüğümüz için artık hangi mobil uygulama trend olabilir, hangisi olamaz ya da bir müşterinin sıkıntısı olduğunda nasıl çözüm sağlayabiliriz bunları çok iyi biliyoruz.’

Mobil uygulamalarınız için doğru stratejilerle gelir artışını kolaylaştırın!

Teknoloji ve yapay zekayı kullanarak, kreatif desteği hizmetiyle öne çıkan Mars Studios; Apple Arama Reklamları, Meta, TikTok ve Google reklam yönetimi alanlarında reklam bütçelerini daha verimli kullanarak müşterilerine önemli bir rekabet avantajı kazandırıyor.

Uygulama sahipleri için bütünsel bir büyüme stratejisi sunduklarını vurgulayan Keskinkılıç: ‘Çok hızlı değişim ve dönüşüm deneyimlediğimiz bir serüven. Mobil uygulamaları geliştirirken bu yüzden bütünsel olarak yaklaşıyoruz. Kullanıcıların uygulama içindeki deneyimlerini sürekli olarak iyileştirerek kullanıcı tutma oranlarını artırmayı amaçlıyoruz. Özellikle onboarding süreçleri ve kullanıcı geri bildirimleri bu noktada kritik öneme sahip. Kullanıcı davranışlarını ve uygulama performansını analiz etmek, hangi stratejilerin işe yaradığını ve hangi alanlarda iyileştirme gerektiğini belirlemek mobil uygulamalarda bizleri başarıya ulaştırıyor.’ ifadelerine yer verdi.

What do you think?

3.8k Points
Upvote Downvote

Martinsfest im Ahrtal: Mystische Bergfeuer und Fackelschaubilder

Wohltuende Kräuter, wärmendes Moor und sanfte Öle, so fühlt sich die Naturwellness Allgäu an