in ,

Zarafet Sınırlarını Yeniden Belirleyen Koleksiyon: So Move

Koleksiyon

Messika So Move koleksiyonu, benzersiz ve çarpıcı XL parçalarıyla özgün bir stil vadediyor.

So Move, Messika’nın ince ve zarif çizgilerin hakimiyetindeki Uno koleksiyonunu yenilikçi bir dokunuşla yorumlayarak güçlü bir ifade biçimi sunuyor.

İkonik Messika modellerine yeni bir statü katmanın yanı sıra, kişinin değerini vurgulamayı da simgeleyen koleksiyon, mücevher tutkunlarını cesur ve heyecan verici bir maceraya çağırıyor. 

Markanın kurucusu ve kreatif direktörü Valérie Messika, „Bana göre So Move, cesur ve heyecan verici bir meydan okumaydı. Mücevherleri böylesine güçlü ve etkileyici bir tasarıma dönüştürme fikrini çok severek çalıştım,” sözleriyle düşüncelerini paylaşıyor.

Belli başlı kalıplardan ve cinsiyet ayrımlarından bağımsız tasarımlarıyla Move, maskülen ve feminen unsurları iç içe geçirerek kullanıcıyı ön plana çıkarıyor. Dikkat çekici geometrik çizgilerle yapılandırılan koleksiyon, başkaldırma gücüne sahip herkesin taşıyabileceği bir moderniteyi sembolize ediyor.

Zincirli kolye ucu, kolye, küpe ve yüzüklerden oluşan XL mücevherler, çarpıcı şıklıklarıyla her tarzı ileriye taşıyor. Düz yüzeyler ve keskin açılar olağanüstü altın işçiliğini gözler önüne seren tasarımlara çağdaş bir görünüm, aynı sıklıktaki desen tekrarları ise benzersiz bir zarafet katıyor.

STİLİNİZİ YENİDEN TANIMLAYACAK ŞEHİRLİ PARÇALAR

Tek başına bir kolye ucu olarak Move daha güçlü bir varlık ve derinlik kazanırken, zincir, pırlanta veya taşlı kolye halinde daha mücevher tipi bir versiyonla yeniden doğuyor. Klasiklik ile modernliği mükemmel bir şekilde birleştiren Move yüzük ise mühür yüzüğü etkisini yaratıyor.

İmza niteliğindeki tasarımları, iddialı zarafeti ve cinsiyetsiz tarzıyla So Move, cesaret ve öz güveni odağına almış bir ilham kaynağına dönüşüyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Wasserbüffel beweiden Grünfläche am Airport

AFYONKARAHİSAR, MOTOFEST İLE ULUSLARARASI SAHNEDE BİR KEZ DAHA PARLAYACAK