in ,

TAG Heuer Galataport İstanbul Butiğinde Efsanevi Formula 1 Simülasyon Deneyimi

Simülasyon

Tag Heuer, hız ve pistlerle olan ilişkisini keyifli bir etkinlikle mevcut ve potansiyel müşteri kitlesine yansıttı.

ADRENALİN VE EĞLENCE DOLU ANLAR

İsviçreli lüks saat markası TAG Heuer, 5-6 Ekim tarihlerinde Galataport TAG Heuer butiğinin önünde ilgi çekici bir etkinlik gerçekleştirdi. Herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak düzenlenen etkinlikte ziyaretçiler, efsanevi Formula 1 yarışının simülasyonunu sevdikleriyle birlikte deneyimleme fırsatı buldu.

Özel davetliler ve marka dostlarının da ziyaret ettiği simülasyon alanında, rekabet ruhunun hâkim olduğu adrenalin ve eğlence dolu anlar yaşandı. Heyecanın zirveye taşındığı yarışın sonunda, günün kazananları sürpriz hediyelerin keyfini çıkardı.

TAG HEUER HAKKINDA

1860 yılında İsviçre’nin Jura Dağları’nda Edouard Heuer tarafından kurulan TAG Heuer, önde gelen lüks markalar grubu LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE („LVMH“) şirketine ait bir lüks saat markasıdır. İsviçre’nin La Chaux-de-Fonds kentinde bulunan TAG Heuer, 1.900 çalışanı ve dört üretim tesisiyle toplam 139 ülkede faaliyet göstermektedir. TAG Heuer ürünleri, belirli ülkeler için sadece www.tagheuer.com adresinde, dünya genelinde ise 260 butikte ve 2.300 satış noktasında yer almaktadır. Şirkete, TAG Heuer CEO’su Julien Tornare liderlik etmektedir.

164 yıl boyunca TAG Heuer; öncü saat yapımcılığı ruhunu ve 1887’de mekanik kronometrelere yönelik salınımlı pin, 1916’da Mikrograph, 1969’da ilk otomatik kurmalı kronograf mekanizması (Kalibre 11) ve 2015’te ilk lüks akıllı saati de içeren, devrim niteliğinde teknolojilere dayalı inovasyonlara olan bağlılığını göstermiştir.

Bugün markanın temel koleksiyonu, Jack Heuer tarafından tasarlanmış üç ikonik aile; TAG Heuer Carrera, Monaco ve Autavia’dan meydana gelmekte ve modern TAG Heuer Link, Aquaracer, Formula 1 ve Connected serileri ile tamamlanmaktadır.

Önemli iş ortaklıkları ve marka elçileri, aksiyon ve yüksek performansa yönelik tutkusunu ifade ederek, TAG Heuer’in “Baskı Altında Kırılmama” mottosunu somutlaştırmaktadır.

What do you think?

1.5k Points
Upvote Downvote

Chromas by Başak Doğan Sezonun İlk Konserini Zorlu PSM’de Gerçekleştiriyor!

Oya Baydar’ın kaleminden güncel bir Türkiye trajedisi: Hatırlamanın ve Unutuşun Kitabı