in ,

Sokak Modasını sanatsal bir dokunuşla buluşturan Soon to Be Announced x Yunus Karma kapsül koleksiyonu Vakkorama’da

Koleksiyon

Vakkorama, sonbahar-kış kampanyası Flavor of Style kapsamında birbirinden özel koleksiyonları moda tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Moda, sanat ve sporun buluşma noktası Vakkorama, sonbahar-kış kampanyası Flavor of Style kapsamında birbirinden özel koleksiyonları moda tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Sadece Vakkorama mağazalarında ve STBA web sitesinde yer alan bu özel koleksiyon, Yunus Karma’nın çiçek tasarımlarını STBA’nın şehirli stiliyle birleştiriyor. 

Soon To Be Announced (STBA), sokak modasını sanatsal bir dokunuşla buluşturan yeni kapsül koleksiyonu STBA x Yunus Karma’yı web sitesinde ve Vakkorama’da moda severlerin beğenisine sundu. Yunus Karma’nın çiçek aranjmanlarının şehir stiliyle bir araya geldiği bu eşsiz koleksiyon, her bir parçayı sanat eserine dönüştürüyor.

Canlı renkler, karmaşık detaylar ve geniş bir çiçek yelpazesi ile çiçeklerin özünü yakalama konusundaki ustalığıyla tanınan Yunus Karma’nın sanatı, doğanın güzelliğini şehir modasıyla harmanlayarak modaya taze bir soluk getiriyor.

Bu kapsül koleksiyon, hoodie, tişört ve crewneck gibi parçaları sıradan giysilerin ötesine geçiyor ve adeta birer sanat ifadesi sunuyor. Her parça, çiçeklerin zarafetini ve sadeliğini yansıtırken, farklı kültürlerden esinlenerek çiçek sanatına modada yeni bir bakış açısı getiriyor.

Koleksiyon, üç farklı temaya ayrılıyor: Anthurium, Liliceae, ve Kintsugi. Her bir tema, Yunus Karma’nın yaratıcı çiçek aranjmanlarıyla temsil ediliyor. Koleksiyona özel tasarlanan bu çiçek aranjmanları, Soon To Be Announced web sitesinden ayrıca sipariş edilebiliyor ve modayı sanatla birleştiriyor.

Koleksiyondaki Kintsugi teması, Japonya’nın ünlü kırık seramikleri onarma sanatı olan “altınla birleştirme” felsefesinden ilham alıyor. Kintsugi, kırılmanın ve onarımın bir güzellik kaynağı olduğu anlayışını vurgularken, doğanın gücünü ve estetiğini simgeleyen detaylarla bezenmiş. Bu temadaki parçalar, bir yeniden doğuşu ve kusurlardaki güzelliği stilize bir şekilde kutluyor.

Sınırlı sayıda üretilen STBA x Yunus Karma koleksiyonu, şimdi seçili Vakkorama mağazaları ve STBA websitesinde.

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Cordula Meyer wird stellvertretende Chefredakteurin des SPIEGEL