in ,

ATLANTIS THE ROYAL, DÜNYANIN EN İYİ 50 OTELİ 2024 LİSTESİNDE 9. SIRAYA YÜKSELDİ VE EN BÜYÜK YÜKSELİŞ ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Hotel

Merakla beklenen liste, dünya çapında altı kıtada yer alan otelleri kutluyor.

Atlantis The Royal, Dünyanın En İyi 50 Oteli 2024 küresel sıralamasında 9. sırada yer alarak 35 sıralamalık etkileyici bir yükselişle ilk 10’a girdi ve En Büyük Yükseliş Ödülü 2024’e layık görüldü. Dünyanın En İyi 50 Oteli’nin ikinci edisyonu Londra’da düzenlenen büyüleyici bir ödül töreniyle açıklandı ve dünya çapında altı kıtada sektöre yön veren otelleri içeriyordu.

Ödül töreni, dünya çapındaki seyahat ve konaklama topluluğunu bir kez daha bir araya getirerek dünyanın en iyi otellerini kutladı. Londra’daki tarihi Guildhall’da gerçekleştirilen etkinlik, dünya genelindeki tüketicilere, gezginlere ve otelcilere ilham verici olağanüstü otel deneyimlerini sergiledi.

Bu yılın başlarında birinci yıl dönümünü kutlayan Atlantis The Royal, 9. sıraya yükselerek Dünyanın En İyi 50 Oteli sıralamasında kalmaya devam etti. Halihazırda ikonik bir Dubai simgesi olarak kabul edilen Atlantis The Royal, lüks konaklama anlayışını yeniden şekillendiriyor. İster gastronomi ister moda veya eğlence olsun, otel, Cloud 22’deki sonsuzluk havuzunu devralmak için Dolce & Gabbana ile ortaklık yapma veya özel tasarım Louis Vuitton Vivienne heykelleri ile ilk yıl dönümünü kutlama gibi yenilikçi iş birlikleriyle sektöre öncü olmaya devam ediyor. Müşterilerine 795 şık oda, süit ve damga niteliğindeki çatı katlarından çok daha fazlasını sunan tesis, deneyim açısından benzersiz; gökyüzü havuzlarında bulutların arasında yüzme, dünyada hiçbir yerde olmadığı kadar çok ünlü şef restoranında yemek yeme ve adeta ateş püsküren çeşmelerle büyülenme gibi olağanüstü deneyimler sunuyor. 

Sıralamada saygıdeğer bir şekilde 35 basamak yükselen Atlantis The Royal, 2024 En Büyük Yükseliş Ödülü’nü kazanarak, dünyanın en ultra lüks deneyim oteli olarak konumunu pekiştirdi. Bu başarı, geçtiğimiz yıl listeye giren tek Orta Doğu oteli olarak 44. sırada yer almasının ardından geldi.

The World’s 50 Best Hotels Genel Müdürü Tim Brooke-Webb, şu şekilde yorum yaptı: “Dünyanın En İyi 50 Oteli’nin ikinci edisyonunu kutlamak için yeniden Londra’da olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Seyahat endüstrisinin ilham verici isimlerini bir araya getirip dünyanın en iyi otel deneyimlerini onurlandırmak ve kutlamak gerçekten özel bir an. Listedeki her bir otele içten tebriklerimizi sunuyoruz; her biri seyahat uzmanlarımızdan oluşan akademimizde kalıcı bir izlenim bıraktı. 2024 listesinin, seyahat tutkunlarına bir sonraki seyahatleri için gerçekten muhteşem bir destinasyon seçmeleri konusunda ilham vermesini umuyoruz.“

Atlantis Başkanı Paul Baker, şu yorumda bulundu: “Atlantis The Royal’in üst üste ikinci kez Dünyanın En İyi 50 Oteli listesinde yer almasından derin bir onur duyuyoruz ve En Büyük Yükseliş Ödülü’ne layık görülmekten büyük gurur duyuyoruz. Bu başarı, sınırları zorlamaya ve lüks konaklama dünyasında yeni standartlar belirlemeye devam eden özverili ve tutkulu çalışma arkadaşlarımızın mükemmeliyete olan bağlılığını yansıtıyor. Başarımız aynı zamanda Kerzner International’ın vizyoner liderliğinin bir kanıtıdır; süregelen destekleri, bizi ezber bozan iş birliklerine imza atmaya ve olağanüstü misafir deneyimleri sunmaya teşvik eden yenilikçi ruhları için gerçekten minnettarız.“

Dünyanın En İyi 50 Oteli 2024, 50. sıradan 1. sıraya kadar yapılan canlı bir geri sayım ile açıklandı. Sıralama, birçok özel ödül töreni ile taçlandırılıp, dünya çapında 600 anonim uzmanın oylarıyla derlenen en iyi seyahat deneyimlerini yansıtıyor. Bu oylama paneli (50 Best Hotels Academy) otelciler, seyahat gazetecileri, eğitimciler ve deneyimli lüks gezginlerinden oluşan dengeli bir kadroya sahip olup, sektörün önde gelen Akademi Başkanları tarafından yönetilmektedir.

What do you think?

3.8k Points
Upvote Downvote

Vorbeugen statt nur behandeln – GKV-Tag für Prävention

Wie Eltern die Herausforderungen mit einem Schreibaby meistern können ­­­­ ­