in ,

Wrangler Sonbahar/Kış 2024-25 Koleksiyonundan Macera ve Dinamizme Gönderme

Koleksiyon

Wrangler Sonbahar/Kış 2024-25 koleksiyonu

 75 yılı aşkın birikimiyle jean dünyasına “Western” yaşam tarzının bir simgesi olarak yön veren Wrangler, yeni sezona etkileyici bir giriş yapıyor. Farklı ihtiyaçlar doğrultusunda çeşitli temalara ayrılmış Wrangler Sonbahar/Kış 2024-25 koleksiyonu, dinamizm ve macera tutkusunu canlandıran tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Sonbahar/Kış 2024-25 sezonunda Wrangler, DNA’sında bulunan dinamizm ve macera tutkusuna gönderme yaptığı “For The Ride of Life” kampanyasıyla hayatın her anını dolu dolu yaşamanın önemini vurgulamayı sürdürüyor.

Sonbahar/Kış 2024-25 Erkek koleksiyonunun “Denim on denim” grubunda, Wrangler’ın imzası niteliğindeki yapay kürklü sherpa ceketler ön plana çıkıyor. “Wrangler College” teması, gençlerin üzerinde sıkça görülen bomber ceketler, klasikleşmiş şerit logolu sweatshirt ve tişörtler ve kareli gömlekler ile sonbahara güçlü bir giriş yapıyor. Sadeliği sevenlerin favorileri arasındaki basic ürünler, zengin çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Geniş bir renk paletine sahip kadife gömlekler, polo yaka sweatshirtler, rengarenk puffer montlar, jogger ve beş cepli pantolonlar ile kış tonlarının hakimiyetindeki trikolar, temaya derinlik katıyor. Marka mirasının temelindeki maceraperestliğin altını çizen “Into The Wild” grubu ise doğa gezileri ve outdoor sporlarına uygun birçok alternatif barındırıyor. Oversize oduncu gömleklerin yanı sıra, bej ve camel hoodie’ler, büyük cepli işlevsel polarlar, kalın kumaştan jogger ve kargo pantolonlar, gri ve bej tonlarında yünlü gömlek ceketler ve esnek kumaştan kalın gömlekler de “Into The Wild” modellerini oluşturuyor.

Kadın Koleksiyonuna Jean Damgası

Wrangler Sonbahar/Kış 2024-25 Kadın koleksiyonuna denim ceketler damga vuruyor. Ofiste veya sokak giyiminde tercih edilebilecek ceketler jean’in her görünümü yükseltebileceğini kanıtlarken, ceket içinde kullanılabilecek yelekler tişört ve gömlek kombinlerine modern bir hava katıyor. Kış aylarının “cozy” tarzını mükemmel biçimde yansıtan tasarımlar da koleksiyonda yer alıyor. Bej ve yeşilin her tonuyla renklendirilmiş bol paçalı eşofman altları, oversize hoodie’ler, sportif aktivitelerin vazgeçilmezi fermuarlı sweatshirtler, sherpa ve metalik renkli puffer ceketler, kadınların günlük giyim stiline konforu ve zamansız şıklığı getiriyor.

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Gesellschaft für Geriatrie unterstützt Klinik-Ausstellung mit eindrucksvollen Porträts von Hundertjährigen aus aller Welt