in ,

KOZMETİK MEZOTERAPİ KONGRESİ’NDE SEKTÖRDEKİ BİLİMSEL GELİŞMELER PAYLAŞILACAK

Kongre

Kongre, kozmetik mezoterapinin bilimsel temelleri, yenilikçi tedavi yöntemleri, klinik uygulamaları ve geleceğin tedavi stratejileri üzerine yoğunlaşacak

Kozmetik Mezoterapi Kongresi, sektördeki son bilimsel gelişmelerin paylaşılacağı, uygulamalı çalışmaların ve yenilikçi tekniklerin tartışılacağı bir platform olacak. Kongrede bilimsellik ön planda olacak ve alanında uzman kişiler tarafından bilgi aktarımında bulunulacak.

Kozmetik mezoterapi alanında bilimsel bilgi birikimini artırmak amacıyla düzenlenen Kozmetik Mezoterapi Kongresi’nin düzenleme kurulunda yer alan Yardımcı Doç. Dr. Tansel Turan kongreye dair açıklamalarda bulundu. Turan, “Bilimselliği ön planda tutacağımız kongremizde, alanında uzman birçok değerli meslektaşımızı ağırlayacağız. Kongre, kozmetik mezoterapinin bilimsel temelleri, yenilikçi tedavi yöntemleri, klinik uygulamaları ve geleceğin tedavi stratejileri üzerine yoğunlaşacak.” dedi.

Sektörünün Gelişimine Katkı Sunacak

Katılımcılarda gelecek çeşitli sunumlar ve posterlerle, kozmetik mezoterapinin bilimsel yönünü daha da derinlemesine ele almayı hedeflediklerini vurgulayan Turan, “Kongremiz, bilimsel gelişime katkıda bulunmanın yanı sıra, sektördeki hekimler arasında deneyim paylaşımı ve iş birliği için de benzersiz bir fırsat sunuyor. Meslektaşlar bir araya gelecek, yeni iş birlikleri kuracak ve kozmetik mezoterapi alanında karşılaştığınız zorlukları ve çözüm yollarını tartışma imkanı bulacak. Bu etkileşim, hepimizin kariyerine değerli katkılar sağlayacak ve sektörümüzün daha da ileriye gitmesine yardımcı olacak.” dedi.

Sağlık alanında birçok dijital girişime öncülük eden ve sağlık iletişimi konusunda uzmanlığıyla öne çıkan Sağlık Ajans’ın koordinasyonluğunda Biruni Üniversitesi düzenleyiciliğinde, MEDİMASTDER ve Reborn Academy tarafından desteklenen 5-6 Ekim tarihleri arasında Biruni Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde düzenlenecek Kozmetik Mezoterapi Kongresi’nde, sağlık ve estetik sektörlerinden gelen profesyoneller, sektördeki son gelişmeler ve iş birliği olanakları hakkında bilgi alışverişinde bulunabilecek.

What do you think?

4.2k Points
Upvote Downvote

KICKEN MIT HERZ 2024: 212.000 Euro für die Kinderherzmedizin

Gesund essen im Home-Office: Tipps für deinen Arbeitstag zuhause