in ,

Cem Yılmaz CMXXIV ile Hız Kesmiyor!

Gösteri

31 Ekim tarihli gösterisine olan yoğun ilgi sebebiyle 6 ve 25 Kasım gösterimlerinin biletleri de satışa açıldı."CMXXIV"in hızla tükenen sınırlı sayıdaki biletlerini kaçırmayın.

Cem Yılmaz’ın geçtiğimiz sezon Zorlu PSM’de başlayan ve izleyicilerin büyük ilgisiyle rekorlar kıran gösterisi CMXXIV’e yoğun ilgi hız kesmeden devam ediyor.

Cem Yılmaz’ın „CMXXIV“ adını taşıyan performansı bu sezonda Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde kaldığı yerden devam ederken 31 Ekim’den sonra gösterinin Kasım ayı tarihleri de açıklandı.

Her gösterisi kapalı gişe oynayan ve biletleri satışa açıldığı anda tükenen Cem Yılmaz’ın „CMXXIV“ adını taşıyan tek kişilik stand up gösterisinin sınırlı sayıdaki 31 Ekim ve 6-25 Kasım tarihli biletleri passo.com.tr’de satışta.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi (Zorlu PSM), 12 yıldır ilham verici sanat deneyimlerini sanatseverelerle paylaşıyor. İzleyicilerine 12.sezonunda da „Dünyan Değişsin“ mottosuyla seslenen ve kültür-sanat ve eğlence hayatının buluşma noktası olan Zorlu PSM, yeni sezonunda da sürprizler sunmaya devam ediyor. 

Bugüne kadar 7 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerine yön veriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan, kendi yapımlarına kadar uzanan nitelikli performansları sanatseverlerle buluşturan Zorlu PSM, dünya standartlarındaki çok amaçlı sanat merkezi tasarımıyla global bir sahne olma vizyonunu üzerinde taşıyor. 

Yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli, kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlayan Zorlu PSM, çatısı altındaki 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunmaya devam ediyor.

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Minister Mansoori prämiert 6 beispielhafte Projekte für hochwertigen und preisgünstigen Wohnungsbau

Die neuen Debütanten stehen fest – Ein glanzvoller Abend erwartet Dresden