in ,

BB-GLORIA CUP 2024 BASKETBOL TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONU ANADOLU EFES OLDU!

Basketbol

Anadolu Efes, oynadığı başarılı maçlar sonucunda Gloria Cup 2024 şampiyonu oldu.

Her sene heyecanla beklenen basketbol sezon öncesi hazırlık döneminin en zorlu turnuvalarından Gloria Cup 2024 Basketbol Turnuvası, Gloria Sports Arena ev sahipliğinde ve Smart Casual Event organizatörlüğünde, 11-15 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Euroleague temsilcilerimizden Anadolu Efes’in şampiyonluk kupasını kaldırdığı turnuvada, FIBA Europe Cup temsilcimiz Tofaş, Euroleague temsilcileri Almanya’dan Alba Berlin ve Litvanya’dan Zalgiris Kaunas basketbol takımlarının müsabakaları nefes kesti.

Basketbol tutkunlarının her yıl sabırsızlıkla beklediği Gloria Cup 2024 Basketbol Turnuvası, Gloria Hotels & Resorts bünyesinde yer alan Avrupa’nın ve Türkiye’nin en geniş kapsamlı sporcu kamp ve performans merkezi Gloria Sports Arena ev sahipliğinde ve Smart Casual Event organizatörlüğünde 11-15 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Basketbol severlerin büyük ilgisini çeken turnuvada, Euroleague temsilcimiz Anadolu Efes, oynadığı başarılı maçlar sonucunda Gloria Cup 2024 şampiyonu oldu. Türkiye’den Tofaş, Almanya’dan Alba Berlin ve Litvanya’dan Zalgiris Kaunas takımlarının müsabakalardaki performansları sezonu öncesi hazırlık süreçlerinin ne kadar verimli olduğunu gösterdi.

Turnuvanın finalinde Anadolu Efes, zorlu maçta Litvanya’dan Zalgiris Kaunas karşısında üstün performans sergileyerek 75-64’lük skor ile galibiyeti elde etti ve kupanın sahibi oldu. Ayrıca turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Anadolu Efes’ten Elijah Bryant Gloria Hotels & Resorts’te 3 gece 4 gün tatil hakkı kazandı. 

Gloria Sports Arena Genel Müdürü Görkem Dönmez, Anadolu Efes takımını galibiyetlerinden dolayı kutlayarak kupalarını takdim etti. Dönmez, maçların ardından şu açıklamayı yaptı: “Gloria Sports Arena ev sahipliğinde gerçekleşen ve her yıl olduğu gibi büyük bir ilgiyle izlenen Gloria Cup 2024’ün sonuna geldik. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan çok mutluyuz. Her yıl daha da geliştirerek büyük turnuvalara yer vermek istiyoruz. Tüm takımlara katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.”

Gloria Cup Turnuvaları 2025’te 10. Yılını Kutlayacak!

Antalya-Serik-Belek’te yer alan Gloria Sports Arena Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Gloria Cup karşılaşmaları ilk olarak 2014 yılında İstanbul’da basketbol ile başladı. Gloria Cup organizasyonları zamanla büyüyerek, Gloria Cup adı altında Voleybol Turnuvası, Atletizm Kupası, Basketbol Turnuvası, Kano Şampiyonası olarak devam etti. 2025 yılında 10. senesini kutlayacak olan Gloria Cup organizasyonlarında tüm branşlarda ses getirecek turnuvalar yapılması planlanıyor. 

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Carhartt bringt robuste Flanell- und Twillhemden für jede Arbeitssituation