in ,

AVÈNE HİDROTERAPİ MERKEZİ İYİ YAŞAMIN YENİ YOLLARI MOTTOSUYLA ŞİFA DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Hidroterapi

Hidroterapi Merkezi’nde, her cildin ihtiyacı birbirinden farklı olduğu için, uzmanlar eşliğinde size özel, kişiselleştirilmiş bir tedavi programı oluşturuluyor.

Fransa’da bulunan ve dermatolojiye adanmış Avène Hidroterapi Merkezi her yıl artan ve dünyanın birçok farklı noktasından gelen ziyaretçilerine şifa dağıtmaya devam ediyor. Dermatoloji alanında inovatif ve güvenilir çözümler sunan, en hassas ciltlerin bile kullanımına uygun Avène’nin, cilt rahatsızlıklarının tedavisine hizmet eden Hidroterapi Merkezi verdiği hizmetle sağlıklı yaşama değer katıyor. 

Avène Hidroterapi Merkezi, Fransa’nın güneyinde Avène kasabasında yer almaktadır. Yüzyıllar önce keşfedilen termal su kaynağının tam kalbine inşa edilen merkezde her yıl 3000’den fazla hasta tedavi ediliyor.

Dermatolojiye adanmış ve yüksek performanslı tıbbi ekipmanlarla donatılmış Avène Hidroterapi Merkezinde, Avène Termal Su’yun doğal rahatlatıcı ve yatıştırıcı özelliklerinden faydalanarak cilt rahatsızlıklarını tedaviye destek olmak için bilimsel ve yenilikçi hidroterapi yöntemleri uygulanıyor. 

Hidroterapi Merkezi’nde, her cildin ihtiyacı birbirinden farklı olduğu için, uzmanlar eşliğinde size özel, kişiselleştirilmiş bir tedavi programı oluşturuluyor. Bu programda, banyolar, genel duşlar, spreyler ve tedavi içecekleri de dahil ediliyor. Cildinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak, filiform duşlar, termal su kompresleri, su altı masajı, lokal spreyler gibi tamamlayıcı termal su deneyimleri ile sargı ve yüz-vücut nemlendirici tedaviler gibi özel uygulamalar sunuluyor.

Fransız Hükümeti tarafından tanınan imkanlarla geri ödeme kapsamında olan Avène Hidroterapi Merkezi’nde dünyanın her yerinden atopik dermatit, egzama, sedef, iktiyozis gibi birçok farklı dermatolojik rahatsızlığın tedavisi gerçekleşiyor. Her hastaya cildin kendisini 21 günde yenilemesiyle ilgili bilimsel verilerden yola çıkılarak 3 haftalık bir tedavi uygulanıyor. Fransa dışında ise cilt rahatsızlığına çözüm arayan hastalar da belirlenen tedavi ücretini ödeyerek merkezden faydalanabiliyor.

Bunun yanı sıra kişiselleştirilmiş destekler de veriliyor. Merkezdeki tedaviler genellikle hayatın en tatlı yönleriyle yeniden bağlantı kurabileceğiniz huzurlu anlardan da oluşuyor. Uzmanlar, her şeyin kendinizle ve başkalarıyla barışmakla ilgili olduğunu savunuyor. Bu nedenle, hastayı bilgilendirerek durumuyla daha iyi başa çıkmak için atölye çalışmalarına ve konferanslara katılma fırsatı sunuyor. Bu fırsatlar, termal tedavinin faydalarını sürdürmek, alevlenmeleri önlemek, kaygı ve stresi azaltmak için doğru önleyici adımları uygulamaya olanak tanıyor. Karşılıklı fikir alışverişi ve paylaşım içinde elverişli olan bu anlar da tedavinin bir parçası oluyor. 

What do you think?

1.9k Points
Upvote Downvote

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI SILA KONSERİYLE SONA ERDİ

trendtours expandiert auf der Fernstrecke