in ,

“ASLINDA İMKANSIZ YOKTUR” İNKILAP KİTABEVİ İMZASIYLA RAFLARDA

Kitap

Seda Diker’in kaleme aldığı “Aslında İmkânsız Yoktur”

İnkılâp Kitabevi, içindeki mucizeyi keşfetmek, hayatının yönünü ışığa çevirmek isteyenler için kıymetli bir başvuru kitabını okurlarıyla buluşturuyor. Seda Diker’in kaleme aldığı “Aslında İmkânsız Yoktur” kitabı DNA programlama yöntemleri ile Türkiye’de bir ilk olarak yayıncılık dünyasına iddialı bir giriş yakalıyor.

Daha önce yayınlanan kitaplarıyla, etkileyici kalemi ve mesleğindeki başarısı ile tanınan Seda Diker, Aslında İmkânsız Yoktur ile yeniden okurlarıyla buluşuyor. İnkılap Kitabevi imzasıyla yayınlanan kitapta, DNA programlama ile inşaların nasıl hayatlarını güzelleştirebileceği bilime dayalı metotlarla anlatıyor.

İlişkiler, dişilik, aşk, ayrılık acısı, flört ve kundalini üzerine yaptığı koçluk ile binlerce insanın hayatını değiştiren Seda Diker, bu kitabında da DNA programlama ile kendiniz ve sevdikleriniz için karma yaratmadan nasıl hayatınızı güzelleştirebileceğinizi bilime dayalı metotlarla anlatıyor, tüm uygulamaları meditasyon olarak ses kaydı halinde karekodlarla veriyor. Aslında İmkânsız Yoktur ile karmanızın sınırlarını fark etmek ve bu sınırları kolaylıkla aşabilmek için gerekli çıkış yolculuğunu ve şemasını tüm detaylarıyla okuyucuyu aktarılıyor. En sonunda ise bu büyüleyici deneyimi yaşayan kişilerin gerçek hayat hikâyelerini okuyarak aklınızdaki tüm soru işaretlerine cevap bulabileceksiniz. 

Açıklayıcı anlatımı, sade ve akıcı dil kullanımı ile Aslında İmkânsız Yoktur, yayıncılık dünyasının kişisel gelişim alanı için benzersiz ve bir o kadar kıymetli bir başvuru kitabı oluyor. 

ARKA KAPAK 

Kendi DNA’nızı, evladınızın, annenizin, benzer genlere sahip akrabalarınızın ve partnerinizin DNA’sını etkin bir şekilde programlayabilir, bu dünyada kendinize ve sevdiklerinize bir cennet bahşedebilirsiniz!

Tanrıça Kadınlar Okulu’nda DNA üzerine eğitim almış öğrencilerin yaşadıkları deneyimleri ve değişimleri okuduktan sonra, eminim ki siz de hayatınızdaki fırsatları geç olmadan yakalamak ve kendinizin en iyi versiyonu olmak için vakit kaybetmek istemeyeceksiniz.

Düşünsenize! Saç renginizi değiştirecek, cildinizi güzelleştirecek, ağrılarınızı dindirecek ve tabii ki sevdiklerinizi pozitif olana yönlendirip kötü olan her şeyi kolaylıkla hayatınızdan uzaklaştırabileceksiniz. Resmen bu dünyada bir cennet yaratabileceksiniz. 

Bugün bilim ve teknoloji yoluyla yapılan genetik işlemleri sadece farkındalık gücünüzle kendi başınıza başarabilirsiniz; tüm adımları sırasıyla, doğru şekilde takip ederseniz elbette. Şimdilik karmanıza dokunmadan yapabileceğiniz tüm uygulamaları, sizler için meditasyon olarak ses kaydı haline getirdim. Bu meditasyonlara kitabın içindeki karekodlardan ulaşabilir ve benimle birlikte kolaylıkla uygulayabilirsiniz. 

İçinde bulunduğumuz cehennemden kurtulmanın bir rotası var evet; fakat bunu karanlıktan korkup onunla savaşarak başaramayız. Ancak ve ancak sevginin yolunu izlersek bunun üstesinden gelebiliriz. Keyifli okumalar.

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Freundschaften im Jahr 2024 – Jeder Zweite (49 Prozent) fühlt sich trotz Freundschaft einsam!