in ,

Koleksiyon Hikâyeleri’nin İkinci Yemeği Gerçekleşti

Koleksiyon Hikâyeleri

Koleksiyon Hikâyeleri’nin ikinci yemeğine aralarında Ahu-Mert Serter, Gamze Büyükkuşoğlu, Eda-Sarp Evliyagil, Emin Hitay’ın da aralarında bulunduğu iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

EMA Kolektif organizasyonuyla gerçekleşen “Koleksiyon Hikâyeleri”nin ikinci yemeği sanatçı Ardan Özmenoğlu onuruna gerçekleşti. Geceye iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının, önemli koleksiyonlardaki imza eserlerini deneyimlemek, sergilenecek eserlerden referansla koleksiyonların hikayelerini dinlemek ve davet özelinde hazırlanacak menülerini tatmak için Sinem Keskinel ve Zeynep Emeç tarafından kurulan EMA Kolektif’in organize ettiği, “Koleksiyon Hikâyeleri” serisinin ikinci yemeği Casa Dell’Arte Bodrum’da gerçekleşti. 

Pernod Ricard Türkiye ile Brothers’ın katkılarıyla gerçekleştirilen Koleksiyon Hikâyeleri’nin ikinci konuk sanatçısı Ardan Özmenoğlu oldu. Ardan Özmenoğlu’nun eserlerinden ilhamla, Gamze Büyükkuşoğlu’nun koleksiyonunu ve çağdaş sanat koleksiyonerliğini anlattığı gecede misafirler keyifli dakikalar geçirdi. 

Koleksiyon Hikâyeleri’nin ikinci yemeğine aralarında Ahu-Mert Serter, Gamze Büyükkuşoğlu, Eda-Sarp Evliyagil, Emin Hitay’ın da aralarında bulunduğu iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. 

EMA Kolektif organizasyonu, Pernod Ricard Türkiye ile Brothers’ın katkılarıyla gerçekleştirilen “Koleksiyon Hikâyeleri” serisi farklı sanatçılar ve koleksiyonerler onuruna düzenlenecek yemeklerle devam etmeyi sürdürecek.  

EMA Kolektif hakkında 

2021 yılında Sinem Keskinel ve Zeynep Emeç tarafından kurulan EMA Kolektif, çağdaş sanat projeleriyle daha geniş kitlelere ulaşmak isteyen kurum ve kuruluşların, hem misyon ve vizyonlarına uygun olan, hem de söylemlerinin altını çizen dikkat çekici projelerle bir araya gelmelerine, çağdaş sanatı, çağdaş sanatçıların üretim pratiklerini günlük hayatın her alanına entegre ederek geniş kitlelere ulaşmalarına olanak sağlamaktadır. “Özgün” ve “daha önce örneğine rastlanmamış” projelerin mimarı EMA Kolektif, farklı sanat pratiklerini, projelerine “deneyim alanı” sağlama imkanına öncelik vererek hayata geçirmektedir.  

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Türkiye İş Bankası Müzesi, Banka’nın 100. Kuruluş Yıldönümünde Yeni Yüzüyle Kapılarını Açıyor

III. Hamburg Edebiyatçılar Buluşması