in ,

İyot Giren Eve Doktor Girmez 

Kitap

Dr. Hasan Hüsnü Eren, yeni kitabı “İyot Giren Eve Doktor Girmez”

Uzun yıllardır iyot kullanımı ve tedavileriyle ilgili yaptığı çalışma ve eğitimlerin yanı sıra, dünya çapında binlerce hastayı sağlığına kavuşturan Ortomoleküler Tıp Danışmanı ve Bütünsel İyot Derneği kurucusu Dr. Hasan Hüsnü Eren, yeni kitabı “İyot Giren Eve Doktor Girmez” ile tıp dünyasındaki ezberleri bozuyor!

İyotun faydalarını halka anlatmasıyla beraber bir iyot hareketi başlatan Eren, günümüzde kalıcı çözüm elde edilememiş bir çok rahatsızlığın tedavi yöntemlerini uluslararası araştırmalara dayandırdığı bilgilerle, yeni kitabında anlatıyor. 

Genetik faktörlerin haricinde yaşam tarzı ve çevresel koşulların etkisiyle, özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar büyük bir toksin yüküyle karşı karşıya kalıyor. Bedenimizde zaman içinde biriken toksinler, vücutta oluşturduğu yükle pek çok sağlık sorununu da karşımıza çıkarıyor. 

Ortomoleküler Tıp Danışmanı ve Bütünsel İyot Derneği kurucusu Dr. Hasan Hüsnü Eren, “İyot Giren Eve Doktor Girmez” adlı yeni kitabında, insan sağlığı için en önemli minerallerden biri olan “iyot” hakkında yanlış bilinenleri ve hatta bilinmeyenleri anlatıyor. İyot hakkındaki her türlü bilginin halka aktarılması, iyotun öneminin her platformda dile getirilmesi sadece doktorların değil iyotla ilgili bilgisi olan herkesin görevi olduğu düşüncesinden yola çıkarak bu kitabı hazırlayan Eren, başlattığı iyot hareketinin daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyor. 

İyot neden hayatımızdan çıkarıldı? İyotlu tuzu nasıl bilirsiniz? Vücutta iyotun yeterli miktarda olmasıyla kanser riskinin önüne geçilebilir mi? Hem iyot hem tuz gerçekten sınırlandırılmalı mı? Zararlı halojenler sağlığımızı nasıl etkiliyor? İyot eksikliği doğurganlığı etkiler mi?

Tüm bu sorular ve daha fazlasının cevapları, 85 Soruda iyot kullanımı ve tedavi yöntemleri yine bu kitapta!

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Literarische Annäherungen an die Schattenseiten einer multidimensionalen Stadt

TUĞBA DOKUZLAR “NE ZAMAN NE YAPACAĞIMI O ZAMANKİ RUH HALİM BELİRLİYOR”