in ,

31. WORLDFOOD İSTANBUL’ DA

GIDA DÜNYASININ DEVLERİ BULUŞUYOR

PATİSWİSS ÇİKOLATA 400 ÇEŞİT ÜRÜNÜ İLE BU FUARDA!

Sektördeki son yenilikleri ve gıda trendlerini sergileme ve keşfetme imkanı sağlayan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, 6 – 9 Eylül 2023 tarihlerinde Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. 31. yılında rekora imza atarak, katılımcı firma, ziyaretçi sayısı ve etkinlikleri ile adından söz ettirmeye hazırlanan fuarın bu yıl Food Arena etkinlik alanında 4 gün boyunca gerçekleştirilecek panellerde; ihracatta yeni pazarlar ve büyüme stratejileri, sürdürülebilir gıda, afetler sonrası kriz yönetimi, tedarik zincirinde yeni dönem uygulamaları, iyileştirici tarım uygulamaları, pazaryerleri ihracatı, yenilenebilir enerji ile gıdanın dönüşümü gibi sektörün yol haritasını belirleyen birçok farklı konu tartışılacak. 44 ülkeden 1500’e yakın yerli ve yabancı katılımcının olacağı Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma platformu WorldFood İstanbul fuarında 60 bine yakın ziyaretçinin ağırlanması hedefleniyor.

PATİSWİSS 4 GÜN BOYUNCA 400’DEN FAZLA ÜRÜNLE ŞÖLEN YAŞATACAK

Sağlıklı çikolata diyince akla ilk gelen, sektörün dev markası Patiswiss’ in de katılımcısı olduğu 31. WorlFood İstanbul fuarına saatler kaldı. Ceo Elif Aslı Yıldız: “400’den fazla ürünümüzle 6-9 Eylül tarihleri arasında, 31.si düzenlenecek olan Türk gıda sektörünün uluslar arası buluşma noktası olan WorldFood İstanbul Fuarı’nda ziyaretçilerimizle buluşacağız. Üç gün boyunca benzersiz lezzetlerimizi sizlerle tanıştıracağımız standımızı ziyaret etmeyi unutmayın” diyerek ziyaretçileri davet etti.

ELİF ASLI YILDIZ ÇİKOLATA HAKKINDA DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLARI ANLATACAK

WorldFood İstanbul fuarında Tadım Atölyesi ve Söyleşisinde Patiswiss Ceo’su Elif Aslı Yıldız, 7 Eylül Perşembe günü 16:15-16:30 saatleri arasında Çikolata hakkında doğru bilinen yanlışları anlatacağı bir söyleşi gerçekleştirecek.

80 ÜLKEDEN 800’E YAKIN YABANCI SATIN ALMACI AĞIRLANACAK

Azerbaycan, Brezilya, Fransa, Yunanistan, İsrail, Ürdün, Amerika, Katar, İngiltere, Güney Afrika, Sırbistan, Bulgaristan, Almanya, Kuveyt başta olmak üzere 80 ülkeden 800’e yakın yabancı satın almacıyı ağırlayacak ve tarihi iş birliğine giderek Türkiye gıda sektörünün çatı kuruluşlarını bir araya getirecek WorldFood İstanbul Fuarı, bölgesinde ve dünyada iş hacmi oluşturarak, ticaret hareketliliğini, yerli üreticilerin ihracat potansiyellerini artırmak için fırsat sunmasının yanı sıra, aynı zamanda, fuar süresince gerçekleştirilecek oturumlarla, sektöre dair hedefler, uzman isimler tarafından paylaşılarak Türkiye’nin gıda ve gıda teknolojileri sektörünün öngörüleriyle, “bölgesel ve uluslararası bir vizyon platformu” özelliğini güçlendirmeye devam edecek.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Fachkräfte der Zukunft: Bei Bossard Deutschland startete neuer Ausbildungsjahrgang

Business Case: Programmatic Printing