in ,

GLORIA SPORTS ARENA VE AVRUPA YÜZME BİRLİĞİ (LEN) SPORA TAM DESTEK İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Spora ve sporcuya verdiği destekle öne çıkan Gloria Hotels & Resorts yatırımı Gloria Sports Arena, anlamlı bir iş birliğine daha imza attı.

Gloria Sports Arena, Avrupa Yüzme Birliği (LEN) ile imzaladığı anlaşma ile “LEN akredite Spor Bilimleri ve Yüksek Performans Merkezi” ile “LEN Akredite Kamp Merkezi” ünvanlarının sahibi oldu.

LEN As Başkanı olarak da görev yapan Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın’ın destekleri ile hayata geçen projede, Türkiye Yüzme Federasyonu ile birlikte Türk su sporlarına katkı sağlamak üzere gerçekleştirilmesi planlanan birçok farklı etkinliğin de hayata geçirilmesi planlanıyor.

Gloria Sports Arena ve Avrupa Yüzme Birliği (LEN), bir çok projeye hayat verecek anlamlı bir iş birliğine imza attı. LEN As Başkanı olarak görev yapan Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın’ın destekleriyle Gloria Sports Arena ve LEN arasında imzalanan anlaşma kapsamında, Türkiye Su Sporları başta olmak üzere spor alanında bir çok önemli projenin temelleri atıldı. Gloria Sports Arena CEO’su Elif Özdemir ve  LEN Başkanı Mr. Antonio Silva’nın geçtiğimiz günlerde Gloria Sports Arena’da bir araya gelerek imzaladıkları anlaşmayla LEN Akredite Spor Bilimleri ve Yüksek Performans Merkezi ve LEN akredite Kamp Merkezi ünvanları Gloria Sports Arena’nın oldu.  

“Avrupa Su Sporları Performans Enstitüsü” yolda

Kısa süre önce gerçekleşen LEN işbirliğiyle ilgili konuşan Gloria Sports Arena Ceo’su Elif Özdemir: “Sevgili Antonio Silva ve değerli başkanımız Erkan Yalçın ile görüşmelerimiz akabinde birçok fikir paylaşımının ardından kısa ve orta vadede hayata geçireceğimiz bir çok önemli projenin temellerini attık. Önceliklendirdiğimiz ilk projemiz Avrupa Su Sporları Performans Enstitüsü projesi olacak. Büyük heyecan duyduğumuz Enstitü ile sporcularımıza bir çok alanda destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Gloria Sports Arena, anlaşma kapsamında LEN’in yıl içerisinde düzenlediği antrenör ve hakemlere yönelik seminerlerine ev sahipliği yapacak. Seminerlerin ilki bu yılın Ekim ayında  artistik yüzme branşı için  30’dan fazla ülkenin temsilcilerinin katılımıyla “Artistik Yüzme Teknik Komite Toplantısı” olarak Gloria Sports Arena’da gerçekleşecek. Gloria Sports Arena Sporcu Sağlığı ve Performans Merkezi, testler, analizler ve bireysel antrenmanları destekleyerek sporcu performanslarına katkı sağlayacak. Anlaşma ile LEN Akredite Spor Bilimleri ve Yüksek Performans Merkezi ve LEN Akredite Kamp Merkezi ünvanlarının sahibi olan Gloria Sports Arena, LEN’e üye 52 ülkenin yüzme, artistik yüzme, açık su yüzme, kule atlama ve su topu branşlarında faaliyet gösteren federasyonlarına kamp süreçleri boyunca özel imkanlar sağlayacak. 

Gloria Hotels & Resorts Hakkında: İnşaat alanında kazandığı başarılarla yetinmeyen Özaltın Holding, Gloria Hotels & Resorts markası altında yer alan; Gloria Serenity Resort, Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort ve Gloria Sports Arena, Antalya Belek’te 2.122.000 metrekarelik alan içerisinde yaklaşık 2.000 çalışanıyla turizm sektöründe hizmet vermektedir. Özaltın Turizm Grubu, global ölçekte birçok farklı kategoride prestijli ödüle sahip 3 adet 5 yıldızlı oteli, toplamda 45 delikli üç adet golf sahası, spor kompleksi ve kongre merkezi ile ülkemizin ayrıcalıklı turizm gruplarının öncü markaları arasında yer almaktadır. Golf sporunun ülkemizdeki temsilcisi konumunda yer alan ve ünlü Fransız mimar Michel Gayon tarafından tasarlanan Gloria Golf Club, iki adet 18 delikli şampiyona sahası ve bir adet 9 delikli akademi sahasıyla bölgenin ve Türkiye’nin 45 deliğe sahip tek, Avrupa’nın ise ikinci büyüklükteki golf sahasıdır. Özaltın Holding’in ilk turizm yatırımı olan Gloria Golf Resort, 1997 yılında 190.000 m² alana kurularak 176’sı süit ve 46’sı villa olmak üzere 515 oda kapasitesiyle beş yıldızlı otel segmentinde hizmet vermektedir. 68.000 m²’lik alanda 124’ü süit, 21’i villadan oluşan toplam 293 oda kapasitesiyle 2001 yılında açılan Gloria Verde Resort, 2007 yılında 205.000 m² alan içerisinde 16’sı süit, 97’si villa olmak üzere toplam 367 oda kapasitesiyle hizmete giren Gloria Serenity Resort Özaltın Holding’in turizm alanında yaptığı diğer yatırımlardır. 2015 yılında faaliyete geçen Gloria Sports Arena ise, spor için oldukça elverişli bir iklime sahip Antalya-Belek’te, doğal güzelliklerle çevrili 105.000 m²  alanda, 50’den fazla spor branşına yönelik açık hava, kapalı alan ve su sporları tesisleri, son teknoloji ile donatılmış Sporcu Sağlığı ve Performans Merkezi ve 100 odalı oteli ile üst seviyedeki elit sporculara, çeşitli spor disiplinlerinden takımlara ve kulüplere hizmet veren Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı spor tesisidir.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Zustand und Ersatz des Nazismus als eine mythische Märchenkonstruktion

Vor-Ort-Beratung zum kostenlosen Glasfaser-Hausanschluss