in , ,

„YOLUNDA :)“

Başarılı İkili Alaca’dan Yeni Tekli

Mehmet Mutlu ve Ata Bornova'dan oluşan Alaca ikilisi, Mart ayında yayımlanan "SENİN OLSUN" isimli parçayla önemli bir başarı yakalamıştı.

Yerli Pop sahnesizde çağdaş ve yenilikçi stiliyle dikkat çeken Alaca ikilisinin yeni teklisi „YOLUNDA :)“, Universal Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Mehmet Mutlu ve Ata Bornova’dan oluşan Alaca ikilisi, Mart ayında yayımlanan „SENİN OLSUN“ isimli parçayla önemli bir başarı yakalamıştı.

Dinleyiciler için duygu dolu bir atmosfer yaratan „YOLUNDA :)“ isimli parçanın gitar bölümlerinde Mehmet Mutlu yer alırken vokalde ise Ata Bornova var.

UNIVERSAL MUSIC GROUP HAKKINDA

Universal Music Group olarak sanatın gücüyle kültüre yön vermek için varız. UMG; yapımcılık, edisyon, lisanslı sanatçı ürünleri ve görsel-işitsel içeriklerle ilgili faaliyetlerde bulunan geniş işletme yelpazesiyle dünyanın lider müzik şirketidir. Her müzik türünde en kapsamlı kataloğu ve şarkıları sunarak sanatçılarımızın gelişimini destekliyor, dünya çapında beğenilen ve ticari olarak başarılı müziğini üretiyor ve dağıtıyoruz. Kendini sanata, yenilikçiliğe ve girişimciliğe adayan UMG, sanatçılarına sanatsal ve ticari fırsatlar sunmak, hayranlara muhteşem deneyimler yaşatabilmek adına hizmetlerin, platformların ve iş modellerinin hız kesmeden geliştirilmesini hedefler. Universal Music Group ile ilgili daha fazla bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz: www.universalmusic.com

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

BAĞDAT CADDESİ’NDE İMAMOĞLU KARNAVALI

Pelin Karahan’dan olay yaratan imaj değişikliği!