in ,

L’Oréal çalışanlarının inşa ettiği mobil güzellik servisleri tırı deprem bölgesinde 6 bin kadına nefes olmak için çalışmaya başladı

“Dünyayı Harekete Geçiren Güzelliği Yaratmak”

“Dünyayı Harekete Geçiren Güzelliği Yaratmak” varoluş amacı ve güzelliğin hayatları iyileştirme gücüne olan inancıyla tüm sosyal fayda projelerini deprem bölgelerine yönlendiren lider Tekno-Güzellik şirketi L’Oréal Türkiye, yardımlarına her geçen gün yenilerini ekliyor.

L’Oréal Türkiye deprem bölgesinde güzellikle nefes olmak adına mobil güzellik servisleri tırını 13 farklı çadırkentte kadınlarla buluşturuyor. İhtiyaç Haritası ve Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) iş birliğiyle gerçekleştirilen projede şirket, deprem bölgesindeki yurttaşlara ücretsiz güzellik hizmeti sunan mobil tır ile Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da yaklaşık 6.000 kadına ulaşmayı amaçlıyor.

L’Oréal Türkiye, deprem bölgesi için gerçekleştirdiği nakdi ve ayni yardımların yanı sıra bölgeye nefes olacak anlamlı bir adım daha attı. Güzellikle nefes olmak için deprem bölgesinde mobil güzellik servisleri tırı ve mobil çocuk parkı projesini hayata geçirdi. 

#GüzellikleNefesOluyoruz Mobil Güzellik Servisleri Tırı, yaklaşık 6.000 kadına saç, cilt bakımı ve makyaj servisi vermeyi hedefliyor

Deprem bölgesindeki vatandaşlara hizmet edecek #GüzellikleNefesOluyoruz Mobil Güzellik Tırı’nda, ücretsiz saç kesimi ve boya servisi sunuluyor. Tırda aynı zamanda cilt bakımı ve makyaj uygulaması da gerçekleşiyor. Binlerce kadına saç, cilt bakım ve makyaj servisi vermeyi hedefleyen mobil tır, hem iç tasarımı hem de servisi ile tam bir deneyim alanı sunuyor.

L’Oréal Türkiye aynı zamanda deprem bölgesindeki 3.000’i aşkın çocuğun yüzünü güldürmek için çalışıyor

#GüzellikleNefesOluyoruz  Güzellik Servisleri Tırı’na, mobil çocuk parkı da eşlik ediyor. Tır ile bölgeyi dolaşan mobil parkta, çocuklar keyifli vakit geçirme fırsatı yakalıyor. Akşamüstleri tırın dışında bulunan LED ekran ile çocuk filmi yayını yapılıyor ve çocuklara patlamış mısır servis ediliyor. L’Oréal Türkiye, oyun parkıyla deprem bölgesindeki çocukları gülümsetmeyi amaçlıyor.

“Güzellik tırımız, yetişkinler ve çocuklar için bir nefes olacak.” 

Projeye değinen L’Oréal Türkiye Ülke Müdürü Sinem Sandıkçı Gökçen, “Birlikte inşa ederek deprem bölgesine gönderdiğimiz mobil güzellik servisleri tırımızın hem yetişkinler hem de çocuklar için bir umut, bir nefes olacağına inanıyoruz. Afetin ilk gününden bugüne maddi ve ayni yardımlarımızı gerçekleştirdik ama yardımlarımızın bölgeyi kalkındırmak için sürdürülebilir olması da oldukça önemli. Bu girişimimiz için dört ana iş birimimizle deprem mağduru binlerce vatandaşımızın hayatına dokunmak adına tek yürek olarak çalıştık. İhtiyaç Haritası’na ve UCİM’e de bu projede yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyoruz. ‘Anlamlı Markalar Devrimimiz’ kapsamında markalarımızın her birinin geliştirdiği toplumsal ve çevresel fayda projeleri ile etki alanımızı hem çeşitlendiriyor hem genişletiyoruz. Bütün projelerimizi deprem bölgesine yoğunlaştırdık. Amacımız, etkimizi çoğaltarak ilerlemek.” dedi.

“Bugüne kadar güzellikle nefesleri kestik, şimdi güzellikle nefes olmak istiyoruz.’’

#GüzellikleNefesOluyoruz söyleminin çıkış noktasına da değinen Gökçen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Artık hep birlikte derin bir nefes alıp yeniden güzelliklere yüzümüzü dönme zamanı, yeniden ayağa kalkarak hayat ile tüm mücadelemizi en güçlü biçimde, birlikte verme zamanı… Bunu gelecek nesillere, yaşadığımız dünyaya borçluyuz. Hayatın; güzel günler umuduyla nefes aldığımız, güzellikle önce nefes sonra umut olduğumuz uzun soluklu bir maraton olduğunu biliyor ve bunun için çalışıyoruz.”

L’Oréal Türkiye markaları, güzellikle nefes olmak adına deprem bölgeleri için sürdürülebilir çözümler üretiyor

L’Oréal Türkiye çatısı altında yer alan 10 marka, varoluş amaçlarıyla uyumlu olarak sosyal ve çevresel fayda projelerini bölgedeki hayatlara dokunacak şekilde kurguluyor ve sürdürülebilir çözümler üretiyor. 

Garnier, Hayata Destek Derneği iş birliğiyle kurduğu sürdürülebilir solar güneş panelleri ile 3 ilde 43 noktada, günde 860 kişinin temiz sıcak su ihtiyacını karşılıyor.

Armani, ‘Acqua for Life’ projesi kapsamında; deprem bölgesinde 5.000 kişiye temiz su sağlamayı hedefliyor.

L’Oréal Professionnel, ‘Head Up’ projesi ile kuaförlerin mental sağlığını iyileştirme adına hareket ediyor ve ücretsiz eğitimler sunuyor.

L’Oréal Paris, TOG iş birliği ile depremden etkilenen genç kadınlar için L’Oréal Paris Eğitim Bursu oluşturmak için çalışıyor.

Kérastase markası, ‘Kérastase Power Talks’ ile kariyerlerinin başındaki genç kadınların özgüvenlerini artırmaları için kadınlardan mentörlük alacağı programını başlatıyor.

Vichy, KAGİDER iş birliği ile deprem bölgelerindeki kadınların güçlendirilmesi için psikolojik destek ve iş imkanı sunmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

La Roche-Posay, kanserli çocuklara tedavi desteği ve ürün desteği sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.

CeraVe, mobil tırı ile cilt bakım servislerini ihtiyaç bölgelerine ulaştırıyor.

Kiehl’s ise Koruncuk Vakfı iş birliği ile ‘Çocuklara İyi Gelecek’ projesiyle depremden etkilenen kız çocuklarının eğitim ve temel ihtiyaçlarına destek oluyor.

Lancôme ‘Write Her Future’ projesiyle bölgedeki kadınları güçlendirmek için ilk adımını attı.

L’Oréal Grup Hakkında

Dünyanın önde gelen güzellik şirketi L’Oréal Grup, 100 yılı aşkın süredir kendisini tek bir amaca adamıştır: dünya çapındaki tüketicilerinin güzellikle ilgili ihtiyaçlarını yerine getirmek. Varoluş amacı olan dünyayı harekete geçiren güzelliği yaratmak; L’Oréal Grup’un güzelliğe yaklaşımını kapsayıcı, etik, cömert, sosyal ve çevresel sürdürülebilirliğe bağlı olarak tanımlar. L’Oréal Grup, 36 uluslararası markadan oluşan geniş portföyü ve ‘Gelecek için L’Oréal’ programındaki iddialı sürdürülebilirlik taahhütleriyle herkese kalite, etkinlik, güvenlik, samimiyet ve sorumluluk açısından en iyisini sunmak için çalışır. 4.000’den fazla bilim insanı ve 5.500 teknoloji uzmanından oluşan özel bir araştırma ve inovasyon ekibiyle hareket eden L’Oréal Grup, Tekno-Güzellik güç merkezi olmaya odaklanırken, güzelliğin geleceğini yaratmaktadır. 

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Her 10 Kadının 8’inde Görülen Miyomlar Dikkat İstiyor

Renault Trucks: Großauftrag erfolgreich abgeschlossen