in ,

 Jazzy Evcil Havyan Mamaları dünyaya açıldı

Dardanel, Jazzy Evcil Hayvan Mamaları ile 15-17 Mayıs tarihlerinde İtalya’daki Zoomark International 2023 fuarına katıldı.

BolognaFiere’de 20.’si düzenlenen ve evcil hayvan ürünlerini bir araya getiren fuarda Jazzy Evcil Hayvan Mamaları ihracat coğrafyasını büyütecek görüşmeler gerçekleştirdi.

Dardanel’in ürettiği evcil hayvan mama markası Jazzy, pet food sektöründeki varlığını güçlendirmeyi sürdürüyor. Jazzy Evcil Hayvan Mamaları ile 15-17 Mayıs tarihlerinde İtalya’daki Zoomark International 2023 fuarına katılan Dardanel; bu marka altında sunduğu tahılsız içeriğe sahip ton balıklı, dana etli, tavuklu kedi ve köpek maması çeşitlerinin tanıtımını yaptı. Bu yıl BolognaFiere’de 20.’si düzenlenen fuar, evcil hayvanların bakımından kıyafetine ve mamalarına kadar pek çok ihtiyacına cevap veren 1000 firmanın katılımıyla gerçekleşti. 

Evcil hayvan ürünlerini bir araya getiren ve 55 ülkeden firmaların katılımıyla gerçekleşen organizasyonda Dardanel, farklı ülkelere ihracatına başladığı Jazzy için görüşmelerde bulundu. Yaş konserve kedi-köpek maması ürettiği tesislerinde 95 ve 400 gramlık konserve kutularda yıllık 55 milyon adet üretim kapasitesine sahip olan Dardanel, Jazzy ile ihracattaki büyümesini sürdürmeyi planlıyor.

Kedi ve köpeklerin beslenme ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilen Jazzy Cat ve Jazzy Dog ürünleri, yüksek protein ve taurin içeriyor. Vitaminlerle zenginleştirilen Jazzy mamalar tahıl içermiyor, içinde koruyucu ve tatlandırıcı bulunmuyor. Kedi ve köpeklerin sağlıklı beslenmesine katkı sağlarken, tüylerine de canlılık veriyor. Jazzy Cat ürünleri 95 ve 400 gram, Jazzy Dog ise 400 gramlık kutularda sunuluyor. 

DARDANEL HAKKINDA

Türkiye’yi ton balığıyla tanıştıran ilk marka olan Dardanel, 1984 yılından bu yana faaliyetlerini Çanakkale ve İstanbul’daki fabrikalarında üretim yaparak sürdürüyor. Dardanel; ton balığının yanı sıra hazır yemek, somon füme, somon marine ve havyar gibi soğutulmuş ve katma değerli dondurulmuş deniz ürünleri kategorilerinde lider konumda. Ayrıca Tonlu Aç Ye kategorisindeki ürünleriyle tüketicilerin ‘her an, her yerde sağlıklı ve lezzetli öğün’ arayışlarına yanıt verirken dondurulmuş Kolay Pişir serisi ile hiçbir ön hazırlık gerektirmeden 8 dakika içinde hazırlanan deniz ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Kendi sektörünün lideri olmayı sürdüren Dardanel, Türkiye’nin ilk paketli hazır sandviçi Mr. NO markasını tüketicilerle buluşturdu. 2022 yılında Sushida markasıyla Türkiye’nin yemeye hazır ilk paketli sushisini pazara sundu. Aynı yıl, Jazzy markasıyla kedi ve köpek maması sektörüne girdi.   Fortune 500 Türkiye listesinde de yer alan Dardanel, 29 ülkeye yaptığı ihracat ile Türkiye’nin gıda ihracatında en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olmanın yanı sıra 2022 yılında Yunanistan’ın köklü deniz ürünleri markası Kallimanis’i bünyesine katarak ihracat coğrafyasını daha da genişletti. Balık ve deniz ürünlerindeki uzmanlığını sağlıklı tüketim trendleri ile birleştiren Dardanel, Dardenia ve I Love Fish restoran konseptleriyle Türkiye genelinde geniş deniz ürünleri menüsüyle hizmet veriyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Blauer Himmel Weiße Wolken

Geleneksel mutfak ekipmanları, sürdürülebilirlik ve enerji tasarrufu konusunda sınıfta kaldı!