in ,

Binance Türkiye Finansal Okuryazarlık Eğitimlerine Devam Ediyor

Finansal Okuryazarlık Eğitimleri

Binance Türkiye, Çankaya Üniversitesi’nde gerçekleşen ‘Digital Financial Literacy’ etkinliğiyle öğrencilerle buluştu.

Eğitim ve topluluk buluşmalarına verdikleri önemi her seferinde dile getiren Binance Türkiye ekibi, katılımcıları dijital para, NFT,  blokzincir ve Web3 gibi konularda bilgilendirdi. Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Binance Türkiye Pazarlama ve Topluluk Müdürü Alper Bulut, buluşmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek; “Önceliğimiz her zaman eğitim. Başta finansal okuryazarlık olmak üzere, Web3 ve blokzincir teknolojileri ile NFT dünyasının benimsenmesi bizim için son derece önemli” dedi.  

Binance Türkiye, öğrencilerle bir araya gelerek finansal okuryazarlığı yaygınlaştırma çalışmalarına devam ediyor. Daha önce de 18 blokzincir öğrenci topluluğunun Türkiye’de ilk defa bir araya gelmesine öncü olan Binance Türkiye ekibi, bu kez Çankaya Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu. Çankaya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Birce Ergör moderatörlüğünde gerçekleşen ‘Digital Financial Literacy’ panelinde Binance Türkiye ekibinin yanı sıra Çankaya Blokzincir Topluluğu kurucusu Anıl Karaçay da yer aldı. 

Etkinlikte Binance Türkiye İletişim Müdürü Gökhan Timurhan, Binance ekosistemi hakkında bilgiler verdikten sonra Binance Operasyon Müdürü Umut Uzun ise Binance uygulamasının kullanımını içeren sunum gerçekleştirdi. Pazarlama Müdürü Alper Bulut ise NFT dünyasını ve yatırım stratejilerinde dikkat edilmesi gereken unsurları aktardı. Ardından Binance Pazarlama Uzmanı Ezgi Tunç eşliğinde Kahoot ve ödül dağıtımı gerçekleşti. Çankaya Blokzincir Topluluğu kurucusu Anıl Karaçay ise blokzincir topluluklarının dijital dönüşüm süreci içerisindeki önemine değindi. 

Çankaya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Zeynep Birce Ergör, etkinlikte yaptığı açıklamalarda “Dijital teknolojilerin hızla gelişmesi ve çeşitli alanlarda artan kullanımı, finansal sisteme ve küresel ekonomiye yön vermektedir. Dolayısıyla dijital dönüşümü ve bunun finansal sistem üzerindeki etkilerini anlamak ve değerlendirmek gerekli bir hal almıştır. Günümüzde artık sadece finans, ekonomi ya da bilgi teknolojileri biliyor olmak, tek başına yeterli değil. Dijital finansal okuryazarlık eğitimleri, finans ve teknoloji alanında yeterli bir bilgi ve birikime sahip olunması bağlamında büyük önem arz etmektedir. Bugünün üniversite gençliği, yarının yöneticileri, yatırımcıları ve karar vericileridir. Gelecek finansal sistemi şekillendirecek olan onlardır.“ ifadelerini kullandı. 

Öğrencilerin Binance’i sahiplenmesinden memnunuz

Binance’in eğitim ve öğrenci topluluklarına verdiği önemin altını çizen Binance Türkiye Pazarlama ve Topluluk Müdürü Alper Bulut, “Önceliğimiz her zaman eğitim. Başta finansal okuryazarlık olmak üzere Web3 ve blokzincir teknolojileri ile NFT’nin pratik kullanımına dair konuların benimsenerek iyi anlaşılması bizim için son derece önemli. Çankaya Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelerek NFT, Web3, kripto ve blokzincir konuları aktarma fırsatı yakaladığımız için çok mutluyuz.” dedi. 

Binance Hakkında

Binance, hacim açısından dünyanın en büyük dijital varlık borsasını da içeren finansal ürün yelpazesi ile dünyanın lider blockchain ekosistemi ve kripto para altyapısı sağlayıcısıdır. Binance platformu kendini paranın özgürlüğünü artırmaya adamıştır ve alım-satım ve finans, eğitim, veri ve araştırma, sosyal fayda, yatırım ve kuluçka, merkeziyetsizlik ve altyapı çözümleri ve daha fazlasını da içeren eşsiz bir kripto ürün ve teklifleri yelpazesine sahiptir. Daha fazla bilgi için https://www.binance.com adresini ziyaret edin.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Kolik Olan Bebekleri Rahatlatacak 7 Yöntem

Der Räuber Hotzenplotz