in ,

Sağlık danışmanına ulaşmanın güvenilir, kolay ve hızlı yolu: ‘ProfASor’

Sağlık

Yepyeni bir sağlık danışmanlığı deneyimine hazır mısınız? ProfASor uygulaması ile sağlık konusunda merak ettiğiniz ne varsa, konunun uzmanına anında danışabilir ve en güvenilir bilgiye hızlıca ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz yerden, istediğiniz görüşme yöntemini seçerek ‘sağlıklı cevaplar’ bulabilirsiniz.

Sağlık ile ilgili çevrimiçi ortamlarda bilgi arama davranışı, kendi kendine hastalık tanısı koymak bireylerin önüne geçilemez derecede sağlık anksiyetesi yaşamasına neden olmakta ve bunun sonucunda sağlık bilgisi arama davranışı döngüsel bir sürece dönüşmektedir. ProfASor ile doktor görüşüne ihtiyaç duyduğunuz ya da sağlığınızla ilgili fikir almak istediğinizde; ilaçlarla ilgili bilgi almak istediğinizde kolayca online olarak 100’ün üzerinde profesör ve 40 farklı terapötik alanda görüşe bir tık uzaktasınız!

Online sağlık danışmanlığı

Dilediğiniz zaman online doktor randevusu almak, danışmanlarınız ile evinizden veya işyerinizden görüntülü görüşme yapmak ProfASor ile çok kolay! Mobil uygulama kolay ve basit kullanımıyla sağlığınızla ilgili kafanızdaki tüm soru işaretlerini yanıtlıyor. AppStore ve Google Play’den ücretsiz olarak indirebileceğiniz ProfASor kullanıcılarına ön danışmanlık kapsamında her ay 2 kez de ücretsiz mesaj hakkı sunuyor. Aynı zamanda danışmanlık servisi de sunan uygulama da 3 farklı şekilde randevu alınabiliniyor: Sesli arama, mesaj ve görüntülü görüşme… Kullanıcılar iki serviste de doktorlara danışırken test, tahlil ve röntgen sonuçlarını uygulama üzerinden yükleyebiliyor ve sağlıkları ile ilgili merak ettikleri sorulara güvenilir cevaplar buluyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

“Notre Dame de Paris” Müzikali Dev Oyuncu Kadrosuyla Büyüleyecek

Arbeitsmedizinische Pflichtvorsorge zur FSME in drei weiteren Endemiegebieten