in ,

Ünlü isimler konser gelirlerini depremzedelere bağışlayacaklar

Konser

Konser gelirlerini bağışlayacak isimler arasında; Funda Arar, Teoman, Nilüfer, Sena Şener, Kalben, Gripin ve Tuğkan yer alıyor.

Bayhan Müzik ve Organizasyon, mart ayında Türkiye ve Almanya’da gerçekleşecek olan konserlerinin gelirlerini afet bölgesindeki insanların iyi şartlarda yaşaması için gerekli olan alanlara aktaracağını açıkladı. Konser gelirlerini bağışlayacak isimler arasında; Funda Arar, Teoman, Nilüfer, Sena Şener, Kalben, Gripin ve Tuğkan yer alıyor.

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen, 44 binden fazla vatandaşımızın vefat ettiği yıkıcı depremlerin ardından ünlü isimler ve organizatörler, yaraların sarılması için harekete geçtiler. Yeniden başlayacak olan etkinliklerde elde edilecek gelir, depremzedeler için kullanılacak.

Bayhan Müzik ve Organizasyon tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

„Değerli sanatseverler, Bayhan Müzik ve Organizasyon olarak ülkece yaşadığımız büyük deprem felaketinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Afetin ilk anlarından itibaren, bölgede yaraları sarmak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak ve bu zor günlerinde yanlarında olmak için hiç durmadan çalıştık ve hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz.

Ülkemizin yaşadığı felaketin yaralarını birlikte saracağız. Bu nedenle konserlerimizi yapmak üzere sahneye geri dönüyoruz.

Bayhan Müzik ve Organizasyon olarak Mart ayında Türkiye ve Almanya’da gerçekleşecek olan konserlerimizin gelirlerini afet bölgesindeki halkımızın insani şartlarda yaşaması için gerekli olan alanlara aktaracağız.

Etkinliklerimizin gelirini afet bölgesine aktarmak için aldığımız bu kararı destekleyerek sahneye çıkacak olan tüm sanatçılarımıza teşekkür ederiz.

Bu dönemde hep birlikte iyileşeceğiz.“

KONSER PROGRAMI

Kalben, 9 Mart’ta Konya Selçuklu Kongre Merkezi sahnesinde.

Funda Arar,  ‚Birlikte Söyleyelim mi?‘ konser serisi kapsamında 3 Mart Cuma Konya Selçuklu Kongre Merkezi, 4 Mart Cumartesi Nâzım Hikmet Kültür Merkezi, 25 Mart Cumartesi akşamı ise Bursa Merinos AKKM’de.

Teoman,3 Mart Cuma akşamı Ankara’daki Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nde, 4 Mart Cumartesi gününde Konya Selçuklu Kongre Merkezi sahnesinde.

Nilüfer, 15 Mart’ta Kayseri Kadir Has Gösteri ve Sanat Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak.*Kalben, 9 Mart’ta Konya Selçuklu Kongre Merkezi sahnesinde.

Teoman, Gripin, Sena Şener ve Tuğkan 11 Mart’ta depremzedeler için Almanya’da düzenlenecek Live From Berlin Fest kapsamında Verti Music Hall’de olacak.

Süper Haber

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Medikamentenmangel: Apotheken brauchen Entscheidungsspielraum und Engpass-Ausgleich

Flächenverbrauch nimmt weiter zu