in ,

Four Points by Sheraton’da üst düzey atama

Sektördeki en güçlü portföyü sunan 30 markası ve 131 ülkede yer alan 7 bini aşkın tesisi ile hizmet veren Marriott otellerinden Four Points by Sheraton İstanbul’da, üst düzey bir atama gerçekleşti.

Alanında uzman, başarılı isimlerden Volkan Uysal, Four Points by Sheraton İstanbul Otel Müdürü olarak atandı.

Dünyanın en büyük otel gruplarından Marriott Grubu’nun çatısı altında bulunan Four Points by Sheraton İstanbul, başarılı projelere imza atmaya devam ediyor.  

Başkent Üniversitesi Turizm Rehberliği bölümünden 2001 yılında mezun olan Volkan Uysal, ilk olarak Rixos Grup Otelleri’nde Önbüro Müdürü ve Odalar Bölüm Müdürü olarak çalıştı. Ardından, Starwood Hotels & Resort Otel Yöneticisi ve Otel Müdürü olarak görev alan Uysal, Four Points by Sheraton İstanbul Otel Müdürü olarak atandı.

Four Points By Sheraton İstanbul hakkında

Şehrin popüler ticari bölgelerine ev sahipliği yapan İstanbul Kağıthane’de konumlanan Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane, şehrin turistik mekanlarının çoğuna ve önemli alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir. İstanbul Uluslararası Havalimanı’na 33 km, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 46 km, Kağıthane Metro İstasyonu’na 5 dakika, Haliç Kongre Merkezi’ne 10 dakika uzaklıktadır. İstanbul’un en modern iş merkezlerinden Ferkoline’de bulunan otel 3 süit ve 2 engelli odası olmak üzere, gün ışığı alan, ferah, konforlu ve modern tasarlanmış toplam 173 odaya sahiptir. İhtiyaca göre farklı boyutlara ayrılabilen, yüksek teknolojili ekipmanlara sahip 8 toplantı odası ile hizmet veren otel, ister tek başınıza, isterseniz tüm sevdiklerinizle konaklamak için kusursuz bir deneyim vadediyor. 

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Neue Förderung für kostenlose Glasfaser-Hausanschlüsse

TÜV SÜD ernennt Gerald Bachler zum neuen CEO der Region Central & Eastern Europe (CEE)