in ,

Dijitalleşen dünyanın İK uygulaması Ming’e yoğun ilgi

Mobilefest İletişim Teknolojileri Fuarı ve Konferansı

İnsan kaynakları stratejilerine ilham veren özellikleriyle Ming, Mobilefest İletişim Teknolojileri Fuarı ve Konferansı’nda yenilikçi özellikleri ile fark yarattı

İç iletişim ve çalışan performansı dijital iletişim platformu olan Ming, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Mobilefest İletişim Teknolojileri Fuarı ve Konferansı’nda tanıtıldı. Yerli bilişim firmalarının yeni teknolojilerini tanıtıp uluslararası iş birlikleri sağladığı fuarda, katılımcılar tarafından demosu da deneyimlenen Ming uygulaması ziyaretçilerden tam not aldı. 

Çalışanların birbirleriyle ve kurumla olan etkileşimini, motivasyonunu ve bağlılığını artırmayı amaçlayan kurum içi start-up programının ürünü olan Ming, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen, 150 firmanın katılım gösterdiği ve 10.000 kişinin ziyaret ettiği Mobilefest İletişim Teknolojileri Fuarı ve Konferansı’nda ziyaretçilerle buluştu. Ming’in sunduğu avantajların ve bu platform ile yapılacak yenilikçi insan kaynakları uygulamalarının tanıtıldığı fuarda, standı ziyaret edip kayıt yaptıran katılımcılar üç gün boyunca Ming uygulamasından ücretsiz yararlanma fırsatı elde etti.

Fuarın yıldız oyuncusu olmayı başardı 

150 firmanın katıldığı,10.000 kişinin ise ziyaret ettiği fuarda Ming’i çok sayıda ilgili kişiye başarıyla ulaştırmış olmanın heyecanını paylaşan Ming Kurucusu Merve Yorgancılar Işıtmak; “Hepimizin bildiği gibi dijital dönüşümün iş yapış şekillerinden iletişimin dinamiklerine kadar her şeyi etkilediği günümüzde, daha iyisi için değişmek ve yeni stratejiler geliştirmek çok önemli. Bu noktada Ming uygulamasını yeni iş dünyası ekosisteminin dinamiklerine uygun olarak geliştirdik. Oyunlaştırma pratikleri ile şirket içi etkileşimi, motivasyonu, performansı ve çalışan bağlılığını artıran bu uygulama, yazılı ve basılı iş süreçlerinin dijitalleştirilmesiyle sürdürülebilir bir çalışma modeli ortaya koyuyor. Tüm bunların yanı sıra Ming uygulamamız firmaların şeffaf iletişim yapmasına imkân tanıyor. Çalışanların mail adresleri olmadan sadece telefon numarası ile giriş yapabildiği Ming, kurum içi iletişimi açık hale getirerek tüm beyaz ve mavi yakalı çalışanlarla uçtan uca etkileşim halinde kalmayı sağlıyor. Aynı zamanda düzenli anket ile kurumun nabzını tutarak anlık iletişim fırsatı sunuyor. Bizim Ming ile en büyük amacımız, keyifli ve verimli bir iş ekosistemi yaratarak uçtan uca iletişim ağı sağlamak. Fuardan aldığımız dönüşlerle de bunu başardığımıza inanıyoruz.” dedi.

Ming Hakkında:

Ming çalışanların birbiriyle ve kurumla arasında etkileşimi artırmayı, oyunlaştırma dinamiklerini kullanarak, uygulama içi aksiyonlardan puan kazandıran, kazanılan puanları market modülü üzerinden ödüle dönüştüren kurum içi platformdur. Esnek ve yüksek performanslı cloud sistemi üzerinden çözüm sunan bu platform, kuruma özel markalama ve özelleştirme imkânı da sunuyor. Tüm çalışanlar için tek uygulama ile mavi ve beyaz yakalıları buluşturan Ming, yazılı ve basılı iş süreçlerinin dijitalleştirilmesiyle sürdürülebilir bir çalışma modeli olarak dikkat çekiyor. 

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Bündnis für Arbeit und Freiheit will seinen Präsidentschaftskandidaten vor dem 13. Februar bekannt geben

Türkei erneut in besorgniserregender Position im Demokratie-Index