in ,

Çukurova Isı, Gebzeli Minik Yüzücülerin Forma Sponsoru Oldu

Sponsorluk

Türkiye ısıtma sektörünün öncü şirketlerinden Çukurova Isı, Gebze’de 10-13 yaş grubu çocuklardan oluşan 26 yüzücünün forma sponsoru oldu.

Çukurova Isı, Gebze’de 10-13 yaş grubu çocuklardan oluşan 26 yüzücünün forma sponsoru oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman Ünlü, “Çukurova Isı olarak, yetenekli çocuklarımızı dolayısıyla da Türk sporunu destekleyen projelerde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Gebze’de 10-13 yaş grubu toplam 26 yüzücü çocuğumuz, Türkiye çapında yarışlara katılarak, büyük başarılara imza atıyor. Bu çocuklar arasında; milli takıma seçilen ve hatta Türkiye’de yüzme stillerine göre 1’inci, 2’inci ve 3’üncü olanlar var. Kısacası çocukların her biri ülkemiz için bir değer. Ayrıca toplumsal dayanışmayı ve paylaşımı artıran sporun, ulusal ruhun güçlenmesindeki rolünü de göz ardı etmemek gerekiyor. Bu sebeple, spora yapılan her desteğin çok kıymetli olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda önümüzdeki yıllarda da Türk sporuna olan desteğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Beginn einer Partnerschaft

LEONHARD WEISS wiederum TOP-Arbeitgeber BAU und im Top-100-Club Deutschland!