in ,

KATERİNA EKŞİOĞLU’NUN “FALL WINTER ’23” KOLEKSİYONU RAHATLIK VE FEMİNENLİĞİ ÖN PLANA ÇIKARIYOR

Moda

Katerina Ekşioğlu’nun “Fall Winter ’23” koleksiyonunda yer alan elbiseler, feminenliği ön plana çıkaran renk seçimleri ve incelikle işlenen detaylarıyla modaseverlerin dikkatini çekiyor.

Tanıtıldığı andan itibaren büyük bir ilgiyle karşılaşan Katerina Ekşioğlu’nun “Fall Winter ’23” koleksiyonu, mevsimin durağan yapısına renkli ve net çizgilerle dokunuyor. Yeni koleksiyonun en dikkat çeken parçalarından biri de her kadının kendi tarzını bulabileceği geniş bir skalaya sahip olan elbiseler oluyor. Siyah rengin vazgeçilmezliğine bazı tasarımlarda pembe ve yeşil gibi renklerin doğal duruşu eklenirken; kimi elbiselerde ise tek rengin sade ve özgür yapısı moda tutkunlarıyla buluşuyor. Bej ve kahverenginin dokunduğu elbiseler ise kadınların güzelliğini tamamlayan dingin çizgileriyle beğeni topluyor.

Kullanılan Detaylarla Mevsimin Modası Yeniden Çiziliyor

Katerina Ekşioğlu, “Fall Winter ’23” ile bir kez daha kadınların giydikleriyle mutlu hissetmesini sağlarken; mevsimin sınırlarını aşan straplez elbiseler ve kullanılan renk tonları bu duyguya eşlik ediyor. Derin yırtmaçlarıyla da dikkatleri üzerine çeken “Fall Winter ’23” koleksiyonu, feminen bir duruş yakalıyor. Elbiselerin göğüs dekoltesi ve kol detaylarında yer verilen deve kuşu tüy detaylarıyla ise moda tutkunu kadınlara sonbahar ve kışın esintisinde savrulan bir rahatlık yansıyor.

Siyahın Netliği, Nakışlı Dantellerle Işıldıyor

Nakışlı dantel kumaşların kullanıldığı “Fall Winter ’23” koleksiyonu, bu kışa damgasını vurmaya hazırlanıyor. Şimdiden büyük bir ilgi gören koleksiyonun siyah elbiseleri, buluştuğu nakışlarla kadınların zarafetini vurguluyor. Katerina Ekşioğlu, siyahın netliğini statik kesimlerle ve gecenin ışıltısını sunan zirkon taşlarıyla işleyerek moda dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Ayrıca tekdüze elbise tasarımları, dalga etkisi yaratan ince dokunuşlar ve hareketli fiyonklarla da dağıtılıyor.

Kadınların, zarafetini ön plana çıkaran moda markası Katerina Ekşioğlu, “Fall Winter ’23” koleksiyonundaki göz dolduran elbise tasarımlarıyla moda dünyasına imzasını atmaya devam ediyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

İş Bankası Müzeleri 10 Kasım’da 08.30’da Açılıyor

Preis „Barrierefreie Stadt 2023“