in ,

Julia Fox’tan yaşlanma karşıtı ürünlere tepki

Hepinize dava açacağım

Ünlü model ve oyuncu Julia Fox

Ünlü model ve oyuncu Julia Fox, sosyal medya hesabı üzerinden „yaşlanma karşıtı bakım ürünlerine“ tepki göstererek „Alçak kot pantolonun üzerinde karınların sarktığını görmek istiyorum lütfen. Etikette ‘anti-aging’ yazan bir ürün görürsem dava açacağım“ dedi.

‚Uncut Gems‘ filmiyle adını duyuran İtalyan asıllı ABD’li oyuncu ve model Julia Fox, yaşlanma karşıtı bakım ürünlerine karşı tepkisini TikTok üzerinden dile getirdi. Fox, çektiği videoda, yakında bu ürünleri üreten markalara dava açabileceğini söyledi.

Ünlü oyuncu, „Alçak kot pantolonun üzerinde karınların sarktığını görmek istiyorum lütfen. Etikette ‘anti-aging’ yazan bir ürün görürsem dava açacağım. Çünkü ne olursa olsun yaşlanacağım, yüzüme 500 dolarlık serumu sürsem de yaşlanacağım. Hepiniz bunu biliyorsunuz, hepimiz biliyoruz. O yüzden yalan söylemeyi bırakalım“ diye konuştu.

‚YAŞLANMAK ÇOK SEKSİ‘

Fox, videonun devamında şöyle konuştu:

„Yaşlanmak çok seksi, tamam mı! Aslında, muhtemelen hayatın en seksi dönemi, çünkü 20’li yaşlarında güzel ve ateşli olmak lanet bir siper gibi. Oraya geri dönmeyeceğim.“

KULLANICILAR KENDİ DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

Julia Fox, bu videoyla alkış alırken, birçok kullanıcı konuya ilişkin kendi deneyimlerinden bahsetti. Bir kullanıcı, yaşlanmama fikrinin empoze edilmesinin kadınlar üzerinde baskı yarattığını söylerken, bir başkası güzel görünmek için çok zaman harcadığını yazarak pişmanlık duyduğunu söyledi.

Karar

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Hamburg’da kültür, spor ve turizmin güçlendirilmesi

Von Rückenschmerz bis Roboterhandschuh