in , ,

Cristiano Ronaldo, Instagram tarihine geçti

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Instagram’da 500 milyon takipçiye ulaşan ilk kullanıcı olarak tarihe geçti.

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Instagram’da 500 milyon takipçiye ulaşan ilk kullanıcı olarak tarihe geçti.

Formasını giydiği Manchester United’a yönelik eleştirileri ile son dönemde futbol dünyasının en fazla tartıştığı isimlerden biri olan Cristiano Ronaldo, sosyal medya platformu Instagram’da 500 milyon takipçi sayısına ulaştı.

37 yaşındaki Portekizli yıldız, böylece 500 milyon takipçiye ulaşan ilk Instagram kullanıcısı olarak tarihe geçti. Instagram’ın resmi hesabının 570 milyon takipçisi bulunuyor. Bu sayılar Ronaldo’nun bir süre sonra Instagram’da Instagram’ı geçebileceği anlamına geliyor.

Arjantinli yaşayan efsane Lionel Messi ise 376 milyon takipçisiyle Ronaldo’nun arkasından geliyor. ABD’li medya ünlüsü ve model Kylie Jenner’ın ise 372 milyon takipçisi bulunuyor. Bu isimlerin ardından Selena Gomez (358 milyon) ve Dwayne Johnson (348 milyon) geliyor.

RÖPORTAJI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Portekiz ile Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde İngiliz gazeteci Piers Morgan’a verdiği röportajla tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Manchester United’da ilk 11’de forma şansı bulmakta zorlanan Ronaldo, Kırmızı Şeytanlar’ın teknik direktörü Eric ten Hag’a saygı duymadığını söylemiş ve kulübe de sert eleştiriler yöneltmişti. Ronaldo şöyle konuşmuştu:

“Manchester United bana ihanet etti. Eric ten Hag’a saygı duymuyorum çünkü o bana saygı duymuyor. Bana saygı göstermeyen birine ben de saygı duymam! Çok fazla üzerime geldiler, beni sürekli ayrılmam için zorladılar. Kötü gidişatın sorumlusu benmişim gibi gösterildim. Sadece teknik direktör değil kulübün çevresindeki bazı kişilerce bu yapıldı. İhanete uğramış gibi hissettim.”

Röportajın ardından Manchester United, Cristiano Ronaldo’nun takımdan gönderilmesi için yasal adımlar atmaya başladı.

BirGün

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Bu belirtiler demansa işaret edebilir!

Mindestens 616 Kinderarbeiter haben in den letzten 10 Jahren ihr Leben verloren