in ,

Beautyworld Middle East´de defile

Defile

Uluslarararası esans şirketi MG International Fragrance Company, Orta Doğu’nun en büyük ve prestijli ticaret fuarı Beautyworld Middle East’te Emre Erdemoğlu ile gerçekleştirdiği defileyle bir ilke imza atarak esans ve modayı buluşturdu.

Uluslarararası esans şirketi MG International Fragrance Company, Orta Doğu’nun en büyük ve prestijli ticaret fuarı Beautyworld Middle East’te Emre Erdemoğlu ile gerçekleştirdiği defileyle bir ilke imza atarak esans ve modayı buluşturdu.

Ege İhracatçı Birlikleri Moda Tasarım Yarışması’nın moda endüstrisine kazandırdığı, Ünlü tasarımcı Emre Erdemoğlu’nun imzasını taşıyan Soul Space koleksiyonu, ilhamını MG International’ın Deeply Winds , Emptiness, Free Spirit, Hidden Desire esanslarından alıyor.

Dört ana renk ve dört ana kokunun eşleştirildiği koleksiyon, lüks ve tutkulu malzemelerle, değerli odunlar ve baharatlarla, dumanlı tatlı reçinelerin sıra dışı portresiyle, safran ve esrarengiz kuru amberin soyut ve modern karışımıyla, mest eden amberle, cesur ve kışkırtıcı odunla iletişim kuruyor. Her bir esans, dökümlü ipeksi üstlerle kombinlenen bol paça pantolonlar ve akıcı, değişken biçimlerden, teatral ve şatafatlı tasarımlara kadar uzanan altlar ve daha cesur üstlerle kombinleniyor.

MG International Fragrance Company Kurumsal İletişim Müdürü Duygu BEŞBIÇAK: “En yüksek kalite moda parçalarını ve Orta Doğu pazarı göz önünde bulundurularak oluşturulan lüks esans karışımlarını bütünleştirerek moda ve esans arasındaki büyüleyici ilişkiyi keşfetmek için ünlü Türk moda tasarımcısı Emre Erdemoğlu ile işbirliği gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.’’ dedi.

Uluslararası bir esans şirketi olan MG International’a özel bir koleksiyon çalışmaktan dolayı heyacan ve gurur duyduğunu belirten Erdemoğlu, kokulardan ilham alarak yarattığı yeni koleksiyonunun hem bireysel, hem de toplu olarak dengeyi ve mutluluğu nasıl bulduğumuzu araştırdığına ve küresel kısıtlama döneminin ardından, rahatlama dönemininin izlerini koleksiyona taşıdığına değindi.  ‘‘Kadın ve erkek maskülen tarzda kurguladığım koleksiyon, kendini özgür hisseden herkese hitap ediyor. Duygusu olan, ayakları yere basan, hem çok baskın dişil bir enerji var, hem de çok maskülen bir tavrı var. Renkler ve kokuların kompozisyonu ile kendi kişiliği oturmuş ve zıt unsurları ile kendini kabullenmeyi savunan özgün, saygılı ,yerel ve küresel hikayeler etrafında birleştirdiğim karakterleri yarattım.’’ dedi.

MG INTERNATIONAL FRAGRANCE COMPANY HAKKINDA 

1961 yılında Mişel Gülçiçek tarafından kurulan MG International Fragrance Company, uluslararası esans üreticisi olarak Türkiye’nin en büyük ilk 650 sanayi şirketi arasında yer almaktadır. Esans dünyasındaki öncü kimliğiyle son teknolojik yenilikler, üretimdeki inovasyon kabiliyeti ile bugün 55’ten fazla ülkeye, yurt içinde 2100’ü aşkın global üreticiye esans ve esans hammaddesi tedarik ediyor. 2015 yılından bu yana Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan ve dünyanın tek bir çatı altındaki en yüksek üretim kapasitesine sahip ilk entegre esans tesisinde üretime devam eden şirket; 4 bin 500’den fazla hammadde kullanımıyla 200 binin üzerinde esans formülü ve 280 farklı hammaddenin üretimini aynı anda sekiz farklı hatta gerçekleştirebiliyor.

Hammadde çeşitlendirme, teknolojik iyileştirme ve inovasyon yoluyla daha yüksek ekonomik üretkenlik düzeylerine ulaşan şirket; insan ve çevre dostu yaklaşımla sürdürülebilir bir geleceğe ulaşmayı amaçlıyor ve sürdürülebilir bir geleceğe ulaşmayı hedefliyor. Kurulduğu günden bu yana sanat, doğa ve insan dostu kimliğiyle tanınan şirket, esans dünyasında koku aşkına sürdürdüğü yolculuğunda iz bırakan projeleriyle ön plana çıkıyor.

Esans üretiminde sürdürülebilir hedeflerle büyümeyi sürdüren MG International; esans ve esans hammaddeleri ile kozmetik, kişisel bakım, hijyen, ev temizlik ve kağıt ürünleri grubunda üretici olarak faaliyet gösteren global markalar için çalışıyor.

Dünyada MG International ofisleri kurarak ihracat hedeflerini büyüten şirketin yeni ofisi ise Dubai’de yer alıyor. Ortadoğu ve MENA Bölgesi’nde potansiyel müşteriler ve güçlü iş ortaklıkları kuran şirket; esans sektöründe ilk kez Dubai Beauty World Middle East Fuarı´na özel yepyeni bir konseptle karşınızda.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Koç Holding entlässt 11 Beschäftigte ihres Krankenhauses wegen „Personalüberschusses“ und steigert gleichzeitig ihren Gewinn um 218 Prozent

„Sie können die gerechten Forderungen unserer alevitischen Brüder und Schwestern nicht erfüllen“