in ,

Torqeedo’da yeni yönetim ekibi göreve başladı

Firmalar

Fabian Bez, 1 Ekim 2022 itibarıyla Torqeedo GmbH'nin yeni CEO'su olarak atandı. Heiko Vietmeier (solda) 1 Kasım'dan itibaren CFO olarak yönetimi güçlendirecek.

Su üzerinde elektrikli mobilite alanında pazar lideri olan Torqeedo GmbH, Fabian Bez’i Torqeedo’nun yeni İcra Kurulu Başkanı olarak atadı. Bez, 1 Ekim 2022 itibarıyla günlük operasyonların sorumluluğunu üstlendi. Kendisine, 1 Kasım’da Torqeedo’nun ticari genel müdürlüğü görevini üstlenecek olan Heiko Vietmeier tarafından destek olunacak.

Fabian Bez, Webasto SE’deki E-Çözüm ve Hizmetler Başkan Yardımcılığı da dahil olmak üzere, stratejik kurumsal gelişim ve özellikle elektrifikasyon ve batarya üretimi alanlarının geliştirilmesi konusunda uzun yıllara dayanan uzmanlığa sahiptir. Webasto Thermo’nun Bölüm CEO’su olarak ve
Comfort SE’de son müşteri işlerinden ve Eğlence ve Marine sektöründen de sorumluydu. Bez, son olarak bağımsız yönetim danışmanı olarak alternatif sürücüler ve yenilenebilir enerjiler alanlarda çalışmıştı.

Heiko Vietmeier son olarak Fransa’da rüzgar türbinleri, taşımacılık, ormancılık, takım tezgahlarının yanı sıra denizcilik ve tıbbi uygulamalar için döner rulmanların önde gelen küresel üreticisi olan Defontaine Group’un CFO’su olarak görev yaptı. RWTH Aachen Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuş ve Toulouse Business School’da Uluslararası İşletme alanında yüksek lisans yapmıştır ve sertifikalı vergi danışmanıdır.
Dr. Müller, „DEUTZ Yönetim Kurulu, Fabian Bez ve Heiko Vietmeier’i Torqeedo’nun yeni yönetim ekibi olarak sıcak bir şekilde karşılıyor“ dedi. „Biz ikna olduk Her ikisinin de kapsamlı yönetim deneyimleriyle Torqeedo’nun olumlu gelişimini uzun vadede ileriye taşıyabileceklerine inanıyorum.“
Foto: DEUTZ / Brecheis

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Fachwerk: Wie Sie wissen, bin ich ein großer Zionist.

Wir haben volles Vertrauen in Valerien Ismael