in ,

Kongrede öne çıkan başlıklar Noel öncesinde ConSozial’ı ziyaret etmek için iştah kabartıyor

Fuar

ConSozial 2022 çeşitli kongre etkinlikleriyle yine göz dolduruyor // © NürnbergMesse / Heiko Stahl

ConSozial’da bu yıl da çok sayıda kongre etkinliği, ilgili katılımcıları ve ziyaretçileri Nürnberg sergi salonlarına çekecek. 7 – 8 Aralık 2022 tarihleri arasında sosyal sahne 3A ve 4A salonlarında toplanacak. Ticaret ve kongre fuarı tarihinde benzersiz bir şekilde, fuar Noel öncesi dönemde gerçekleşiyor. Tam da iyi birliktelik ve hayırseverlik gibi temel değerlerin her zamankinden daha fazla odak noktası olduğu bir dönemde. Sosyal sektörü Nürnberg’de bir araya getirmek için önceden belirlenmiş bir kombinasyon. Buna ek olarak, Buluşma Akşamı büyük bir ağ toplantısı olarak gerçekleşmekte ve sosyal politika, sosyal ekonomi ve sosyal sektörü bir araya getirmekte.

Sosyal Ekonomi Ticaret Fuarı, tarihinde ilk kez pandeminin neden olduğu erteleme nedeniyle her zamanki gibi sonbaharda değil, Nürnberg Noel Pazarı ile aynı zamanda gerçekleşecek. Nürnberg şehir merkezinin Noel ağaçlarıyla kaplandığı ve kızarmış sosis, sıcak kestane ve kavrulmuş badem kokularının tezgahları doldurduğu zamandır. Dolayısıyla bu yıl fuarı ziyaret etmek, Noel pazarını ziyaret etmek için bir fırsat olacak.

„Ekolojik düşünün, sosyal davranın, uyumu sürdürülebilir şekilde güçlendirin“. Etkinliğin bu yılki sloganı sürdürülebilirlik üçlüsüne saygı duruşu niteliğinde. Ekoloji, sosyal işler ve ekonominin üç ayağı şirketleri, toplumumuzu ve son olarak da tüm dünyayı ilgilendiriyor.

Foto: © NürnbergMesse / Heiko Stahl

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

GoGreen Plus zur aktiven Vermeidung von Emissionen beim Paketempfang

Bürger fordern im Schnitt 648 Euro von der Regierung