in , ,

Kış 2022/23: FTI İsrail programını genişletiyor

FTI şimdi „Vaat Edilmiş Topraklar „da tatil için sunduğu teklif yelpazesini genişletiyor.

Artık gezginler tüm önemli turizm bölgelerinde daha fazla otel ve tur seçeneğine sahip.

Güçlü gelişme: Geçen kış FTI, İsrail’i ilk kez paket tur portföyüne dahil etti ve yaklaşık 30 konaklama ve yaklaşık 20 günlük gezi veya gidiş-dönüş ile başladı. O zamandan bu yana portföyünü sürekli genişleten uzman, önümüzdeki kış sezonu için ülkenin tüm önemli turistik bölgelerine yeni oteller ekliyor.

FTI uzmanı Christian Schulz, „1 Kasım 2022’den itibaren FTI misafirleri Kudüs’ten Tel Aviv yakınlarındaki Akdeniz kıyılarına, Ölü Deniz’e ve Kızıldeniz’deki Eilat’a kadar yaklaşık 50 otel ve tatil köyü arasından seçim yapabilecekler“ diyor. „Ayrıca Leonardo Hotels Group, Brown Hotels ve Prima Hotels gibi yerel olarak çok iyi bilinen otel zincirlerinin temsilcileri de yenidir – örneğin, Ölü Deniz’de sağlıklı yaşam için ideal olan lüks dinlenme tesisi Herods Hotel Dead Sea veya Tel Aviv’de Charles Clore Parkı ve Akdeniz’in muhteşem manzarasını sunan dört yıldızlı Brown Brut by Brown Hotels.“

İsrail’in turistik yerlerini birbirine bağlayın: Grup olarak, özel bir rehberle veya kendi başınıza

Çok sayıda geziye ek olarak, FTI önümüzdeki kıştan itibaren dört gidiş-dönüş ve kısa turlar sunuyor: Kültüre ilk kez ilgi duyan ziyaretçiler için Tel Aviv çıkışlı, üç gece Celile’de ve dört gece Kudüs’te olmak üzere sekiz günlük „Highlights of Israel – the Holy Land“ grup turu tavsiye edilir. Celile Denizi’nin yanı sıra İsa’nın Ürdün Nehri’nde vaftiz edildiği yere yapılacak bir gezi, Kutsal Kabir Kilisesi, Kubbet-üs Sahra ve Ağlama Duvarı’na yapılacak bir ziyaret bu paketin öne çıkan tarihi noktalarından sadece bazılarıdır. Klasiklerin yanı sıra katılımcıları, örneğin elmaslara odaklanan bir Kudüs çarşısı ziyareti gibi sürprizler de bekliyor. İsrail’in Akdeniz kıyılarını daha fazla keşfetmek isteyenler ise „Çöl ve deniz arasındaki yolda“ grup turu ile doğru yerdeler. Yine Tel Aviv’den sekiz gün olarak tasarlanan bu tur, Ölü Deniz’e, Massada’ya ve Kudüs, Safed ve Nasıra üzerinden Akko, Hayfa ve Caesarea’ya kadar uzanmakta ve diğer şeylerin yanı sıra doğa rezervlerinde yürüyüşler ve yolcu gemisi alanlarına ziyaretler tur grubunun güzergahında yer almaktadır. „İsrail’i özel olarak keşfetmeyi tercih ediyorsanız, bir veya iki gecelik ve özel rehberli iki kısa tur sunuyoruz. Örneğin Kudüs, Yahuda çölü ve Ölü Deniz ile birleştirilebilir. Alternatif olarak, misafirlerimiz kendi seyahat programlarını oluşturabilir ve biz sadece transferleri organize ederiz. Böylece FTI İsrail deneyimi kendi zevkinize göre uyarlanabilir,“ diye açıklıyor Schulz.

Foto: © Getty Images / FTI

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

„System tötet Volk und Kinder“: Iranische Bildungsverbände rufen zu Streik auf

„Die Republik zerstörte unser Alphabet, unsere Sprache, unsere Denkstrukturen“