in ,

Boran Kuzum, yeni sezonda da Levi’s® 501® seçkisi ile stilini yansıtmaya devam ediyor!

Moda

Levi’s® 501®, marka yüzü Boran Kuzum

Her sene köklerine bağlı kalarak yeniden yorumlanan ve heyecanla önümüzdeki sene  dünya çapında 150. yılını kutlamaya hazırlanan efsanevi jean modeli Levi’s® 501®, marka yüzü Boran Kuzum’un yenilenen seçkisi ile şehre dönüşte stillere cool ve dinamik alternatifler sunuyor.

Boran Kuzum’un ikonik Levi’s® duruşundan ilhamla kendi stilini yansıttığı 501® özel seçkisi arasında sonbaharın göz alıcı geçiş tonlarında bordo Sunset One Pocket Gömlek, Gold Tab Practice Jersey Sweatshirt, bacak ve kalçaya rahat oturan farklı renk alternatiflerinde 501® Levi’s® Original Jean’ler ve kış stillerinin vazgeçilmez parçası Fit Sherpa Trucker’ler yer alıyor.

 Başarılı oyuncu Boran Kuzum’un 501® kutlamasına özel seçkisi vitrin düzenlemelerinin de yer aldığı seçili Levi’s® mağazalarında ve levis.com.tr’de satışta.

Levi Strauss & Co. Hakkında:

Dünyanın en büyük markalı giyim şirketleri arasında yer alan Levi Strauss & Co., jean alanında global bir liderdir. Şirket, kadın, erkek ve çocuklar için Levi’s®, Dockers®, Signature by Levi Strauss & Co.™, Denizen® ve  and Beyond Yoga® markaları altında jean, spor giyim ve aksesuarlar tasarlayıp pazarlamaktadır.  Şirketin ürünleri, dünya çapında zincir ve çok katlı mağazalar, online mağazalar ve yaklaşık 3.100 perakende ve shop-in-shop mağaza ile 110’dan fazla ülkeyi kapsayan küresel ayak izine sahip bir dağıtım ağında satılmaktadır. Levi Strauss & Co.,2021 yılında 5,8 milyar $ net ciro açıklamıştır.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Seda Bakan wurde zum zweiten Mal Mutter

Değirmen Üreticilerinin Hedefi Rusya Pazarı