in , ,

R&B Müziğin Genç Yeteneğinden EP Sinyali!

Müzik

Sahne performansı, dansları ve kendine has ses tonu ile R&B müziğe yeni bir sound getiren Ezgi Alaş, 4 parçadan oluşan EP çalışmasına hız kesmeden devam ediyor.

Sahne performansı, dansları ve kendine has ses tonu ile R&B müziğe yeni bir sound getiren Ezgi Alaş, 4 parçadan oluşan EP çalışmasına hız kesmeden devam ediyor. Genç sanatçı, Haziran ayında yayınlanması planlanan “EP” çalışması için personal dans eğitimlerine devam ederken, klip çekimi için Murat Joker ile anlaştı.

Kariyerinin ilk parçası olan ‘’Pacha Mama’’ ile listelere giriş yapan genç müzisyen Ezgi Alaş, yeni albüm çalışmaları için kolları sıvadı. Prodüksiyon, dans, klip hazırlıklarını tamamladıktan sonra dinleyici ile buluşacak 4 şarkıdan oluşan “EP” çalışması M.O.B Entertainment imzası ile tüm dijital platformlardaki yerini alacak. Ayrıca, genç yetenek hazırlıklara devam ederken, Soul Train İstanbul’da sahne almaya devam ediyor. 24 Haziran akşamı Zorlu PSM / %100 Studio’da sahne alacak olan Alaş, hit şarkılarından oluşan seçkileriyle unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

Ezgi Alaş Hakkında:

1994 yılında Aydın’da doğan Ezgi Alaş, 3 yaşında müziğe yeteneği olduğunu fark eden ailesi tarafından müziğe piyanoyla başlatıldı. İlkokulda çocuk koroları eğitimi ile birlikte bale eğitimi de aldı. Ortaokulda ise İzmir 9 Eylül Devlet Konservatuvarı’nda 4 sene kursiyer öğrenci olarak klasik piyano eğitimi aldı. Lise hayatı esnasında Hürriyet’in düzenlediği Genç Nota adlı liselerarası müzik yarışmasında 2 sene üst üste ‘En İyi Kız Solist’ ödüllerini aldı. 2013 yılında Nardis Genç Jazz Vokal yarışmasına katılıp 2 ödül alarak Polonya’da Jazz Masterclass’ına katılma hakkı kazandı.

Bilkent Üniversitesi Opera bölümünden sonra Yaşar Üniversitesi vokal bölümüne birincilikle girdi. Eğitimine devam ederken 2015’te ilk kez uluslararası bir vokal yarışmasına katılma şansı yakaladı. İtalya’da katıldığı ilk yarışmadan aldığı birincilikten sonra Romanya, Gürcistan, Makedonya, Litvanya, Letonya gibi ülkelerde de Türkiye’yi temsil edip ödüller aldı. 2017 yılında Yaşar Üniversitesi’nden başarıyla mezun olan Alaş, kariyerine Türkçe ve İngilizce hazırlanmakta olan albüm çalışmalarıyla devam etmekte.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

DB Schenker kauft Anbieter für Logistik-Software Bitergo

Bosch stellt Start-ups 250 Millionen Euro bereit