in ,

D-MARİN’DEN GÖCEK, TURGUTREİS VE DİDİM’DE DENİZ DİBİ VE ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Yüksek kaliteli hizmet anlayışında çevresel duyarlılıkları ön planda tutan D-Marin, bulunduğu bölgelerde denizlerin korunması için desteklerine aralıksız devam ediyor.

Çevre duyarlılığını ön planda tutan, doğal hayatı destekleyen alt yapı sistemleri ve ekolojik dengeyi gözeten hizmetleriyle dikkat çeken D-Marin, Dünya Çevre Günü kapsamında Göcek, Turgutreis ve Didim’de deniz dibi ve çevre temizliği etkinlikleri düzenledi. Marina çalışanlarının yanı sıra marinalarda yer alan kaptanların ve bölge halkının katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, kilolarca atık bertaraf edildi.

Etkinlik kapsamında deniz dibinden ve çevreden toplanan araba lastikleri, varil, plastik ve kauçuktan oluşan atıklar, geri dönüştürülmek üzere ilgili kuruluşlara teslim edildi.

Düzenlediği çevre etkinlikleriyle bulunduğu bölgelere katkılarını aralıksız sürdüren D-Marin, faaliyetlerinin etkilerini en aza indirmek için de ulusal ve uluslararası çevre kuruluşları ile iş birliği yaparak çevresel risklerin önüne geçiyor. Ayrıca D-Marin, başta çalışanları olmak üzere paydaşlarını, ziyaretçilerini ve müşterilerini geri dönüşüm ve çevre dostu uygulamalara da teşvik ediyor.

D-Marin Hakkında

D-Marin, kendini marina yönetiminde birinci sınıf hizmet vermeye, müşterilerine seçkin deneyimler ve iş ortaklarına üstün kalite standardı sunmaya adamıştır.

D-Marin; benzersiz 14 marinasıyla, Doğu Akdeniz Çanağı ve Körfez Bölgesi’nin en büyük global marina zincirinden biri olarak rekreasyonel yatçılığı teşvik etmekte, sunduğu altyapısıyla doğal su yollarına erişim sağlamakta ve ekonomik olarak da yerel istihdama ve büyümeye hizmet eden sürdürülebilir faaliyetler göstermektedir.

Bulunduğu yerlerde en üst seviyede verdiği profesyonel yönetimi ve hizmet kalitesi ile tanınan D-Marin, katamaranlardan yelkenlilere, motoryatlardan dünyanın en büyük mega yatlarına kadar çeşitli büyüklükteki teknelere hizmet veren benzersiz bir marina portföyüne sahiptir. 

15 yılı aşan marina deneyimiyle dünyanın çeşitli yerlerinde başarılı yönetim kadrosu ve profesyonel tavsiyeleri ile birlikte en iyi uygulamayı teşvik eden yapı ve prosedürleri oluşturan D Marin, büyümeyi sağlarken, uzun vadeli karlılık ve maliyet kontrolü ile doluluk ve gelirleri en üst düzeye çıkararak marinaların operasyonel sorumluluğunu da üstleniyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

GAP-Strategieplan nachbessern

Mehrwertsteuer ökologisch und sozial gestalten