in ,

Jo Malone London Nişantaşı Mağazası Yeni Yerinde!

Türkiye’de ilk kez yeni konsepti ile kapılarını açan Jo Malone London Nişantaşı mağazası, markanın tutkunlarını yeni adresinde karşılıyor

Türkiye’de ilk kez yeni konsepti ile kapılarını açan Jo Malone London Nişantaşı mağazası, markanın tutkunlarını yeni adresinde karşılıyor

İngiliz stilini, beklenmedik kokular ve hediye verme sanatı ile birleştiren ultra prestij, lifestyle markası Jo Malone London, sizi birbirinden eşsiz ve geniş bir skalaya sahip kokularıyla Nişantaşı’ndaki yeni adresinde buluşturuyor. Teşvikiye Caddesi’nde kapılarını açan yeni mağaza, müşterilerini geniş ve ferah bir atmosferde markanın sihirli dünyasının kapılarını aralamaya davet ediyor.

Türkiye’de ilk kez yeni bir konseptle açılan Nişantaşı mağazasının en dikkat çeken özelliği, müşterilerin herhangi bir danışmana gerek kalmadan istediği her ürünü rahatça ve kolayca bulabileceği ve deneyimleyebileceği yönergelere sahip olması. Türkiye’de bir ilk olan bu yepyeni mağaza tasarımının ve sunulan farklı deneyimin yanı sıra, yine ilk kez Jo Malone London Nişantaşı mağazasında açılışa özel olarak müşteriler satın aldıkları ürünleri renkli kapaklar ve rozetler ile süsleyerek kişiselleştirip, kendilerine özgü Jo Malone London şişelerini tasarlayabiliyorlar.

Bununla birlikte Jo Malone London, yeni konseptteki mağazasının ve limitli sayıda satışa sunulan Blossoms Koleksiyonu’nun ruhunu sokaklara da taşıdı. Şehir sakinleri koleksiyonun dünyasını yansıtan çiçekler ve markanın ikonik paketlemeleriyle süslenen Jo Malone London arabasıyla bahar coşkusunu karşıladı.

Jo Malone London’ın eşsiz koleksiyonunun tamamı, Nişantaşı mağazasının modern ve şık ambiyansında keşfedilmeyi bekliyor.

Jo Malone London koleksiyonlarına; Türkiye’de Nişantaşı (Teşvikiye Cad.), İstinye Park AVM, Zorlu AVM, Akasya AVM ve Kentpark AVM mağazalarından ulaşılabilir.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Ivana Sert ortağı tarafından dolandırıldı

VODKA 4 PEACE