in ,

‚Ben ne kuşağıyım acaba?‘

Ajda Pekkan’dan ‚kuşak‘ çıkışı

Ajda Pekkan konseri sırasında ''Z kuşağı diye bir kuşak çıktı. Ben ne kuşağıyım acaba?'' ifadelerini kullandı.

76 yaşındaki ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, önceki akşam Antalya’da sevenleriyle bir araya geldi. Pekkan konseri sırasında “Z kuşağı diye bir kuşak çıktı. Ben ne kuşağıyım acaba?“ ifadelerini kullandı. Pekkan’ın kuşak çıkışı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Önceki akşam Antalya’da konser veren ünlü sanatçı Ajda Pekkan’ı yaklaşık üç bin kişi izledi. Konser sırasında kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla sohbet eden ünlü şarkıcı, „Z kuşağı diye bir kuşak çıktı. Ben ne kuşağıyım acaba? A kuşağı, B kuşağı diye insanları niye ayrıştırıyorsunuz? Ben de belime pembe bir kuşak taktım bu gece“ ifadelerini kullandı. Pekkan’ın kuşak çıkışı sonrası sosyal medya kullanıcılarından şarkıcının yaşına atıfta bulunarak esprili yorumlar geldi.

Süperstar Ajda Pekkan, Antalya konserinden karelerini 621 bin takipçili Instagram hesabından “Baharın en güzel renkleriyle karşıladın beni Antalya… 🌈Coşkunla büyüledin… 💫 Tek kelimeyle; “Şahaneydin”🌺 Teşekkürler #antalya ❤️“ notuyla yayınladı.

Pekkan’ın fotoğraflarına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Sürekli hakkında estetikle ilgili yorumlar yapılan ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili „Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Biraz uzadı mı güzellik konusu hemen estetiğe bağlıyorlar. Bizimki genetik çok şükür.“ demişti.

Süper Haber

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Zeitfracht Gruppe steigt bei Frankfurt Galaxy ein und möchte den American Football auch in Deutschland bekannter machen

METT HOTEL & BEACH RESORT BODRUM, SOYUT EMPRESYONİST SANATÇI B.YAGHI’NİN ESERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR