in ,

Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Demet Şener’den ‚estetik operasyon‘ yorumlarına jet yanıt

Yoruma cevap

44 yaşındaki iki çocuk annesi ve manken Demet Şener, Instagram hesabından paylaştığı eski bir fotoğrafına takipçisinden gelen yoruma verdiği cevapla gündem oldu.

44 yaşındaki iki çocuk annesi ve manken Demet Şener, Instagram hesabından paylaştığı eski bir fotoğrafına takipçisinden gelen yoruma verdiği cevapla gündem oldu. Demet Şener, takipçisinden gelen ‚estetik insanı doğal halinden uzaklaştırıyor‘ yorumuna ‚yüzümde estetiğim yok, kemik yapım değişti‘ cevabını verdi.

İş insanı Tolga Arman ile yaşadığı aşkla gündemde olan Demet Şener, 1998 yılında bir dergi için verdiği pozunu 778 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Demet Şener paylaşımıyla takipçilerini 23 yıl öncesine götürdü. 1995 Miss Turkey Güzellik Yarışmasında 1. seçilen 45 yaşındaki ünlü modelin o paylaşımına takipçilerinden yorum yağdı.

Demet Şener, “#tbt sanırım yıl 1998-99 zaman çok hızlı geçiyor #model #dergiçekimi #moda“ notuyla paylaştığı fotoğrafına gelen yoruma verdiği cevapla gündem oldu.

Demet Şener’e bir takipçisi „Şimdi de çok güzelsiniz ama o zamanlar sade güzelliğiniz bambaşka. Estetik insanı ne kadar da olsa doğal halinden uzaklaştırıyor“ yorumunda bulundu.

Demet Şener ise takipçisinin yorumu karşısında yüzünde hiç estetiği bulunmadığını ve çok nadiren botoks yaptırdığını ifade etti: „Estetiğim yok yüzümde ne yazık ki. Dilimde tüy bitti ama ben 150.ye tekrar yazayım. Sadece dudak dolgum var. O da 20 yıldır sanırım 26 yıldır değişen kemik yapım olabilir mi??? 45 yaşına geldim elbet değişim olur yüzde. Botoks estetik ameliyat değiş. Yaptırdım ama 34 yaşımdan sonra. Şimdi de çok nadir ihtiyacım oldukça yaptırıyorum.“

Süper Haber

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Normal doğum kararında ebelerin rolü önemli

23 158 Einbürgerungen im Jahr 2021 in Bayern