in ,

Ceren Moray, Fransız eşi Nico Brun ile sessiz sedasız boşandı

Boşanma

36 yaşındaki oyuncu Ceren Moray, 2017 yılında Bodrum'da hayatını birleştirdiği Fransız Nico Brun ile sessiz sedasız boşandı.

Rol aldığı O Hayat Benim, Avlu, Öğretmen gibi yapımlarda rol alan ve son olarak final yapan Yalancılar ve Mumları adlı dizide hayat verdiği Elif karakteriyle izleyici karşısına çıkan 36 yaşındaki oyuncu Ceren Moray’ın, Fransız Nico Brun ile 5 yıllık evliliği bitti.

36 yaşındaki oyuncu Ceren Moray, 2017 yılında Bodrum’da hayatını birleştirdiği Fransız Nico Brun ile sessiz sedasız boşandı.

5 YILLIK EVLİLİK BİTTİ

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre; Çiftin, evliliklerini yürütemediği ve bu yüzden anlaşmalı olarak ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Nico Brun ve ailesiyle konuşabilmek için oyuncunun annesi Hülya Moray Fransızca, babası Celal Moray da İngilizce dersi almıştı.

GECE KULÜBÜNDE TANIŞMIŞLARDI

Ceren Moray, eşi Nico ile nasıl tanıştıklarını da şöyle anlatmıştı: “Barselona’daki bir gece kulübünde tanıştık. Ertesi gün buluştuk. Beni otelimden aldı. Çok şıktı. Kol düğmesi bile takmıştı. Bende parmak arası terlikler vardı. 2.5 saatlik sohbette kötü İngilizcemle konuşmaya çalıştım.”

Süper Haber

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Netzwerkinitiative startet Fachreferentenprogramm

Sechs deutsche Legenden zur Walpurgisnacht